Position: hotel888 > kræft >

hvordan man bruger en statim kassette autoklave autoklave

  Den Statim kassetten autoklave fås i tre modeller: 2000, 5000 og 7000 . De modeller varierer i størrelse og længden af tid, der kræves til at sterilisere instrumenter . Statims er fuldautomatisk og køre sig selv med et tryk på en knap . De adskiller sig fra de traditionelle autoklaver i , at instrumenter kan blive steriliseret pakkes ud og meget hurtigere , hvilket gør det muligt for tandlæger , kirurger , tatovering kunstnere og piercere at sterilisere instrumenter , før hver enkelt patients eller klients udnævnelsen

Du skal bruge: .
Dental bib .
Destilleret vand.
Latex eller nitril .1 .
Sørg Statim kassette autoklave sidder på en plan overflade og vandbeholderen er fyldt med destilleret vand .

2 .
Sørg instrumenterne til at blive steriliseret er blevet renset i hånden-skrubbe eller med en ultralyds -eller HydrIM maskine og lov til at tørre grundigt .
3 .

Træk kassetten bakken ud af autoklaven og løft låget .
4 .
Hvis instrumenterne til at blive steriliseret , er i en autoklave pose , satte dem i kassetten , luk låget , indsætte kassetten tilbage i Statim og tryk på knappen på tastaturet markeret med et ikon med en sække instrument . Dette vil automatisk køre en komplet sække instrument cyklus .
5 .
Hvis instrumenterne er uindpakkede , sat på latex eller nitril handsker og wrap instrumenterne løst i en tand hagesmæk . Indstil hele pakken inde i kassetten . Fjern og kassér dine handsker , skub kassetten ind i Statim i håndtaget , og tryk på knappen på tastaturet markeret med et ikon af en uindpakkede instrument . Du ønsker måske at ombryde handsker du vil bruge til proceduren i dental bib så godt.

6 .
Når cyklussen er færdig , vil Statim slukke af sig selv og slippe kassette . Fjern kassetten og sæt det på din Mayo stander eller sterile område . Åbn kassetten , skal du åbne dental bib og fjerne din sterile handsker og instrumenter til brug .

gode råd og advarsler


 • Rengør indersiden af kassetten en gang ugentligt med en mild opvaskemiddel .
 • Kør en Spore prøve på din Statim regelmæssigt for at sikre, at det er sterilisation korrekt .
 • Smør gummi kassetten segl én eller to gange om ugen med flydende sæbe .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------