Position: hotel888 > kræft >

hvordan man får en øjenlåg løft

  Øjenlåg elevatorer , eller blepharoplasties , er en af de mest almindelige kosmetiske operationer i USA . En øjenlåg løft kan forbedre en persons udseende drastisk . Over tid er der en tendens øverste øjenlåg huden bliver poset og kan dække øjenlåg og dens krølle . Den nedre øjenlåg kan blive oppustede og have baggy huden på grund af fedt bag øjet , der skubber fremad . Under proceduren , punktafgifter en kirurg overskydende øvre øjenlåg hud og masker huden lukket . Han fjerner nederste øjenlåg fedt og strammer huden . De fleste patienter har begge øjne gjort på samme tid , men kan vælge at kun underkastes øverste øjenlåg eller nedre øjenlåg kirurgi

Du skal bruge: . .
Gamle fotos af dig selv nu!


1

Interview kirurger i dit område , der udfører blepharoplasties . Er de specialister i øjnene ? Gør de et stort antal af disse procedurer ? Bede om at se før og efter billeder af patienter . Bring gamle fotos af dig selv som en rettesnor for kirurger .
to .

Diskuter med udvalgte kirurg hvilke risici proceduren kan medføre . Disse kan omfatte tørre øjne , abnorm healing , blødning , ar , infektion , behov for mere kirurgi eller i nogle tilfælde synstab .
3 .
Planlæg kirurgi . Betale et depositum , hvis kirurgen kræver det . Depositummet skal mindske risikoen for, at en patient vil annullere operationen for trivielle årsager og kostede kirurg penge han brugte på ressourcer som en anesthesiologist og facilitet for kirurgi .
4 .

Få medicinsk clearance fra din primære sundhedstjeneste læge , der vil tjekke for at sikre, du er en god kirurgisk kandidat i form af generelle sundhed og evne til at gennemgå anæstesi og helbrede godt . Stop med at tage blodfortyndende medicin såsom aspirin i 10 dage til to uger før operationen , og Plavix og Coumadin et par dage før . Din læge kan rådgive dig om at gøre dette sikkert . Stop med at tage noget naturmedicin , medmindre kirurgen siger noget andet . Nogle naturlægemidler fremme blødning .

5 .
Bær løst og behageligt tøj til den lægeklinik, faciliteten for let at ændre i en kirurgisk kjole , eller til at give den anesthesiologist nem adgang til at placere en IV eller kirurgisk jordforbindelse pad . Underkastes den procedure . Du får en lokal indsprøjtning af bedøvende medicin , andre anæstesi kan være en orale anti-angst medicin , så du slappe af eller en IV- sedation , der fremkalder et tusmørke sove svarer til, hvad du ville få i løbet af en koloskopi . Proceduren bruger en CO2 laser , elektrokauterisation enhed med nål , eller en kirurgisk kniv . Det tager 20 til 30 minutter for øvre øjenlåg og 35 minutter til en time for nedre øjenlåg , plustid i bedring.
6 .
Følg din kirurg anbefalinger efter proceduren, herunder isning , opløftende hovedet , nedsættelse af anstrengelse og anvendelse af antibiotika salve . De fleste kirurger har patienter is til de første 48 til 72 timer . Løft dit hoved , når du lægger dig ned for at holde blodet væk fra hovedet og reducere trykket . Få din kirurg kontaktoplysninger og kalde ham , hvis du har nogen reduktion i vision, overdreven pludselige nye smerter i øjnene eller pludselig ændring i udseende efter operationen . Nogle lys blødning og ubehag er normale . kirurgen kan ordinere en smertestillende medicin eller bare bede dig om at bruge Tylenol
7

Afkast i en uge for sutur fjernelse på hvilket tidspunkt du ll har stadig blå mærker . Afkast i tre måneder for et sidste tjek , inden da de fleste healing er afsluttet , selv om små ændringer vil ske over de næste år . Undergår en lille touch-ups på dette tidspunkt , eller stille op til den endelige fotos .

gode råd og advarsler


 • Undersøgelser har vist, at der på seks måneder , kirurgiske indgreb, med en CO2- laser , elektrokauterisation nål og blade har lige resultater , selvom en patients opsving vil blive længste efter operationen med en klinge alene . Recovery er en anelse hurtigere efter en operation med en laser end med elektrokauterisation .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------