Position: hotel888 > kræft >

kirurgiske tech værktøj

   En kirurgisk tekniker er ansvarlig for alle de værktøjer, der anvendes på operationsstuen . Han har ingen specifikke sæt af værktøjer , men i stedet skal være bekendt med alt udstyr med henblik på at videregive dem til en kirurg og redegøre for dem ved afslutningen af den medicinske procedure . Uden en kirurgisk tekniker tilstedeværelse på operationsstuen , tager kirurgi meget længere at sætte patienter i større risiko .

Sterilisation Udstyr


Et kirurgisk tekniker er ansvarlig for sterilisering alle operationsstuer udstyr og kassering af biologisk farligt affald såsom kirurgiske svampe og gaze trædepuder. Med henblik herpå anvender en kirurgisk tekniker en autoklave til at sterilisere kirurgisk udstyr efter at den er hånd renset , tørres og anbringes i Steriliseringslommer . Et kirurgisk tekniker bruger også rengøringsmiddel til at rengøre drift overflader at sikre sig mod væksten af skadelige bakterier . Brug af disse værktøjer skal omhyggelig for at sikre patienternes sikkerhed under operationen .

Operating Room Instruments


Kirurgiske teknikere skal redegøre for alle kirurgiske værktøjer, der anvendes på operationsstuen . I denne henseende kunne sige, at hvert værktøj i operationsstuen er en kirurgisk tekniker værktøj i , at han er medlem af driftspersonalet at hænder hvert redskab til kirurgen og sikrer , at alle værktøjer er til stede og tegnede sig for en i slutningen af kirurgi . Dette trin er langt vigtigere at sikre patientens sikkerhed som værktøj og andet udstyr såsom svampe eller gaze kunne stå inde patienterne , hvis ikke tegnede sig for ordentligt .

suturering Værktøjer


Kirurgiske teknikere bruger ofte en nål og tråd , når du lukker op en patient efter kirurgen afslutter den dygtighed dele af kirurgi . Han bruger også sterile forbindinger til at standse enhver blødning fra sutur stedet og beskytte området mod infektion. Andre metoder til sutur en kirurgisk indgang kan indebære brug af kirurgisk laser udstyr til ætse posten indsnit .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------