Position: hotel888 > kræft >

komplikationer efter koronar angiografi procedurer

   koronarangiografi er en procedure , der anvendes til billede blodkar . Et kateter er indsat i en arterie i armen eller lysken . Farvestof sprøjtes ind i kateteret , der vil vise et billede af et fartøj på X-ray . Proceduren er et diagnostisk redskab til forskellige koronar forhold såsom blokeringer og indsnævring af fartøjer , arterier og vener , der kan klumpe og filtrer sammen , bugnende af et fartøj ( aneurisme ) , betændelse og tårer i væggen i et fartøj ( dissektion ) .

behandlingskomplikationer


Proceduren kan være ubehageligt , hvilket nogle patienter til at flytte . Bevægelighed kan forårsage alvorlige komplikationer såsom kateter gå på kompromis med karvæggen og endda brud det . Patienterne får et beroligende middel , før proceduren og bedt om at forblive stille og indberette eventuelle ubehag . Farvestof , der injiceres gennem arterien kan forårsage en allergisk reaktion . I sjældne tilfælde kan anafylaktisk shock opstå , forårsager åndedrætsbesvær . Nyreskader kan forekomme , når farvestoffet udskilles gennem urinen . Chok og anfald kan medføre . En anden komplikation er hjertestop . Alle medicinske personale tage forholdsregler inden start . Målet er at undgå enhver livstruende komplikationer .

Residual Komplikationer


Blødning ved stedet for indrejse kan opstå efter indgrebet . Arterier fører blod væk fra hjertet til resten af kroppen , som er næret af pumpning af hjertet . Trykket fra blodet , der strømmer gennem arterien kan forårsage størkne at blive bragt i fare . Konstant pres på injektionsstedet er nødvendig for at blokere blødningen . Blødning kan starte igen , hvis alt for meget aktivitet finder sted efter indgrebet. Læger rådgiver patienter til at hvile fire timer efter prøven.strålingsdosis er langt højere end det beløb, der anvendes i en grundlæggende røntgen af thorax . Ifølge American Heart Association , bør lave doser af stråling anvendes til at undgå risici for hjerte- patienter under angiografi . De anbefaler også , at rutinemæssige afprøvninger , der bruger radioaktive materialer ikke anvendes til folk, der er fri for kardiale symptomer .

Overvejelser


En hjertespecialist anbefaler en kardiologisk angiografi , når tegn på sygdom er til stede . Proceduren er ikke anbefalet til personer , der ikke har hjertesymptomer . Indhente en ny udtalelse i sådanne tilfælde.

Spørg dit forsikringsselskab luftfartsselskab for at sikre den procedure, vil blive dækket . Forberedelse til prøven er nødvendig for at sikre en vellykket procedure . Følg anvisningerne , der er udstedt af lægen , der kan indeholde noget mad eller drikke , som angivet i litteraturen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------