Position: hotel888 > kræft >

operationsstuen beskrivelse

   Ifølge National Institute of Health , mere end 15 millioner mennesker i USA har opereret hvert år . Operationsstuen på et hospital eller kirurgi center er et område , der giver miljøet og det nødvendige udstyr til at udføre kirurgiske procedurer i en steril og effektiv måde

Miljø


operationsstuen er cool , rene og lyse . Da risikoen for infektion vedlægges alle kirurgiske indgreb , etablering og opretholdelse af et sterilt felt eller et område, der er fri for mikroorganismer , er absolut nødvendigt . Hvis du vil oprette en steril felt , medarbejdere sted sterilt kirurgisk forhæng rundt operationsstedet og sterile håndklæder på borde , der holder kirurgiske instrumenter og andre forsyninger er nødvendige for operationen . Patienten repræsenterer centrum af sterile kirurgiske område . Når det sterile kirurgiske område er afsluttet, noget, der kommer det skal være sterilt , herunder medlemmer af det kirurgiske team .

Grundlæggende Udstyr


operationsbordet er beliggende i centrum af operationsstuen . Stor lys over tabellen belyse operationsstedet uden at producere skygger . Maskinen bruges til at administrere anæstesi og en vogn , der indeholder noget af det anesthesiologist muligvis er i spidsen for operationsbordet . En rustfri stål tabel holder sterile instrumenter kræves for at udføre proceduren. En elektrokauterisation maskine er til stede for ætsende eller afskærmning , skåret blodkarrene til at kontrollere blødning . Hvis operationen kræver det , specialudstyr , såsom en hjerte- lunge-maskine , også vises i operationsstuen .

overvågningsudstyr


Overvågning udstyr i operationsstuen advarer kirurgiske team af bivirkninger patienten kan oplevelse . Et elektronisk maskine overvåger hjertet og vejrtrækning satser . En pulsoximeter knyttet til patientens finger bestemmer mængden af ilt i blodet . En manchet på patientens arm, der automatisk udløses med jævne mellemrum måler blodtrykket .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------