Position: hotel888 > kræft >

ortopædisk albue kirurgi

   Albuen er en kompleks fælles , som giver en person mulighed for at bevæge sin hånd i en bred vifte af bevægelse . For en patient , der har mistet bevægelse og fleksibilitet i albuen , kan ortopædisk albue kirurgi yde nødhjælp

Formål


Ortopædisk albue kirurgi løser spørgsmål som f. eks tennis albue , revet ledbånd i albuen og til at reparere brud til lederen af den radiale ben , efter at " Minimal invasiv kirurgi i Ortopædi . "

Typer


En ortopædkirurg udfører ortopædisk albue kirurgi . Det kan være åbent , med en fuld snit , eller udføres arthroscopically .

Recovery


Recovery fra ortopædkirurgisk albuen operation afhænger af, hvilken type kirurgi udført . åben kirurgi kan kræve 05:56 måneders opsving tid , mens artroskopisk kirurgi kræver mindre .

Komplikationer

ortopædkirurger sørge for at undgå albueregionen under albuen operation . Det er den nerve mest udsatte for skader under proceduren .

Overvejelser

Patienter, som er overvægtige eller som tidligere har haft operationer på albuen er en større risiko for at opleve komplikationer under ortopædisk kirurgi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------