Position: hotel888 > kræft >

pædiatriske oral & maxillofacial kirurgi

   Mundtlige og maxillofacial kirurger er den kirurgiske specialister i tandlægefaget . Pædiatriske kirurger har den supplerende uddannelse og erfaring er nødvendig for at udføre kirurgi på børn

Mundtlig Maxillofacial Kirurgi


Mundtlig og maxillofacial kirurgi er udført på pædiatriske patienter til at rette fejl eller reparere skader på kæben , munden , hoved og ansigt . Et barn er født med en ganespalte eller et barn ramt i ansigtet med en baseball løbet af et spil kunne kræve en sådan operation .

Teknikker


Under udførelsen af mundtlige og maxillofacial kirurgi på en pædiatrisk patient , skal en kirurg tage hensyn til det faktum, at knogler og væv , der er involveret vil fortsætte med at vokse i takt med barnet bliver ældre, i henhold til " Peterson 's Principper for Oral og Maxillofacial kirurgi . "

Overvejelser


Børn kan være svært at adstadig sikkert i mundhule og maxillofacial kirurgi . En af risikoen for foretaget en operation er en negativ reaktion på anæstesi , som kan variere fra kvalme , når man vågner til deprimerede vejrtrækning og endda død .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------