Position: hotel888 > kræft >

problemer med stents

   En stent er et medicinsk udstyr , der kan indsættes inde i kroppen til at omgå den normale fartøjer i kroppen , såsom vener , arterier , og andre passager . Stents tillade fri strøm af blod , luft eller andre elementer , der er blokeret eller afbrudt eller anden grund. Som med enhver medicinsk udstyr placeret inde i kroppen , kan visse komplikationer opstå , når en stent indsættes .

Blødning


Stents kan forårsage blødning inde i passagen de er placeret i. Det skyldes ofte, at en stent , der er for stor eller for lille , eller fordi stenten bevæger sig alt for meget inden passagen . I worst-case scenarier , kan stenten punch gennem væv og forårsage huller i kroppen . Perforeringer er huller og kan føre til blødning, vævsskade , rifter af omgivende væv og organer , infektion og migration af stenten uden for det område den blev placeret i.

Migration


Stents kan lejlighedsvis flytte , eller migrere fra hvor de var placeret i kroppen. Dette kan forårsage alvorlige komplikationer , fordi stenten er ikke længere hvor det er meningen at være , og det kan ikke klarer sit job , når den er flyttet . Ud over at undlade at udføre jobbet det var hensigten at gøre , kan en flyttede stent føre til mere alvorlige problemer som skaber en blokering et andet sted i kroppen . Dette fører til store komplikationer med andre organer .

Stent Brud


Stents kan blive revnet eller knækket i kroppen . Stenten fungerer muligvis ikke korrekt , når det sker . Mens frakturer kan være forårsaget af forskellige årsager , de vigtigste problemer skyldes materialet stenten er lavet af , hvor det er i kroppen og hvor lang tid det er i brug ( samlet slitage ) . I moderate tilfælde vil stent blive siddende i og overvåges regelmæssigt . I svære tilfælde , hvor stenten har brækket , er kirurgisk korrektion der er nødvendig .

defensive reaktioner

En stent kan få kroppen til at reagere defensivt , skabe slimhinder oprustning, betændelse i omkringliggende væv og organer , forsnævring af blodkar omkring det ( stenose ) , abnormt væv oprustning og infektion . Disse reaktioner kan forekomme i nogen, og er resultatet af kroppens afvisning af stent som et fremmedlegeme .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------