Position: hotel888 > kræft >

prostata laser procedurer

   Læger udføre prostata laser kirurgi procedurer , når en patient lider af en forstørret prostata . Laserkirurgi vil aflaste tegn på en forstørret prostata , som har behov for at urinere hyppigt , der har flere urinvejsinfektioner og udvikle blæresten . Der findes flere typer af procedurer kirurger kan udføre afhængigt af patientens tegn og symptomer , samt patientens samlede medicinske tilstand.

Lysfølsom fordampning af prostata


Et proceduren kan bidrage til at afhjælpe en opsvulmet prostata er at bruge varme og fordampning gennem varm laser energi . Patienter , der gennemgår lysfølsomme fordampning af prostata typisk ikke har så meget af en risiko for blødning og har en kort restitutionstid , ifølge Mayo Clinic . Lysfølsomt fordampning af prostata er en form for laser ablation , der brænder væv , der er obstruktiv . Dette så forstørrer prostata urin -kanal .

Holmium laser ablation


I lighed med den lysfølsomme fordampning metode , Holmium laser ablation i stedet benytter en anden energikilde . Laseren energi, der bruges i denne procedure er absorberet af vand , hvilket øger præcisionen og forhindrer skade dybt i patientens væv . Kirurger også bruge Holmium laser ablation ved behandling af andre medicinske lidelser , såsom nyre tumorer , urethrae sten og urinveje ardannelse . Ifølge Mayo Clinic , er denne type laser procedure anvendes, når patienten har en mindre prostata .

Interstitiel laser koagulation


Interstitiel laser koagulation er også en form for laser procedure , der reducerer en forstørret prostata ved hjælp af en fiberoptisk rør . Laseren er varme ødelægger cellerne i prostata , skaber ar at åbne urin kanalen ved faldende prostata . Men ifølge Mayo Clinic , er denne procedure ofte udført på mænd , der har prostata , som kun lidt eller moderat forstørret . Denne procedure kan også kræve mere fremtid opfølgningsbesøg og behandling end andre laser procedure muligheder .

Holmium laser enucleation

Holmium laser enucleation er en type laser procedure , der fjerner obstruktiv væv ved hjælp af et instrument , der kværner væv i fragmenter , der er let at fjerne . Denne type procedure kan anvendes på forskellige størrelser af prostata , og i henhold til Mayo Clinic , kan have de mest positive resultater af de forskellige typer af laser procedurer . Men fordi det er så specialiseret , kan patienter have sværere ved at finde en kirurg med de kapaciteter til at udføre denne type procedure .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------