Position: hotel888 > kræft >

regler for rengøring kirurgiske instrumenter

   Rengøring kirurgiske instrumenter er stærkt reguleret af medicinalindustrien til at beskytte patienterne fra at fange infektioner gennem forurenet værktøjer og til at sikre , at sundhedsplejen medarbejdere er stadig sikker , mens håndtering instrumenter efter operationen

AAMI forordninger


Foreningen for fremme af Medical Instrumentation udviklet i 2006 ST -79 standarder , der beskriver hvordan man sterilisere instrumenter med damp . Dette dokument supplerer AAMI ST -81 , der fastsætter kravene til sterilisering af genanvendelige medicinsk udstyr , og AAMI ST -58 , der omhandler aspekter af dybdegående kemisk desinfektion .

OSHA forordninger


Occupational Safety and Health Administration af US Department of Labor , der er udstedt 29 CFR 1910,1030 subpart Z , der dikterer de forholdsregler nødvendige for at beskytte sundhedspersonale udsættes for materiale, der kan bære infektioner . Under OSHA , skal medicinsk personale bruge engangshandsker , når manipulere inficeret materiale og skal modtage årlige kurser i, hvordan bortskaffelse af kontamineret affald .

AORN forordninger


Foreningen af Operating Room Sygeplejersker udstedte " Anbefalet praksis for rengøring og vedligeholdelse af kirurgiske instrumenter og Powered Equipment ", som understreger vigtigheden af at fokusere på hele rensning sterilisere-transport cyklus for at sikre tilstrækkelig rengøring og ikke påberåbe sig bare om sterilisation sig til at fjerne alle risici for forurening af patienten .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------