Position: hotel888 > kræft >

tegn på re - kanalisering fra en vasektomi

   En vasektomi er en kirurgisk form af mandlige sterilisering , som er bestemt til permanent forhindre en mand fra at få en kvinde gravid . Den vasektomi er typisk en ambulant procedure , hvor lægen skærer rør kendt som sædlederen , der bærer sæd til penis . I sjældne tilfælde kan sædlederen kan helbrede sig selv på en måde , hvorpå rør igen og lad sæd til at blive frigivet i løbet af sædafgang. Denne komplikation er kendt som recanalization . Der er et par måder at vide , at dette kan være sket .

Uventet Graviditet


Det mest oplagte tegn på, at recanalization er sket efter en vasektomi er det uventede graviditet af den kvindelige partner . Da sæd er stadig til stede under ejakulation , kan det være svært at vide med sikkerhed , om det sædlederen har genoprettet . Hvis sex opstår uden en ekstra form for prævention , recanalization sandsynligvis vil føre til graviditet på samme måde, ville det , hvis der aldrig havde været en vasektomi .Ifølge HealthCentral. com , er graviditet efter en vasektomi meget sjælden , forekommer i omkring en ud af 1. 000 sager . En teknisk fejl , som lægen kan være årsag til en uventet graviditet , men det er mest sandsynligt, at være et tilfælde af recanalization .

Positive Sæd Analyse


Mænd, som har en vasektomi bør vente mindst tre måneder og erfaring mindst 20 sædafgang anvende alternative former for prævention før han vendte tilbage til lægen for et indlæg vasektomi sædanalyse , ifølge PlannedParenthood . org .En sædanalyse vil give læger at se, om der er sæd til stede i sæd . Fraværet af sædceller indikerer en vellykket procedure , og tilstedeværelsen af sædceller i prøven er et tegn på, at recanalization måtte have fundet sted .

Årsag til Popularitet


vasectomy procedurer er et populært valg for par på udkig efter prævention . Der er flere grunde til, at proceduren er så almindeligt .Mand sterilisering er en langt mindre invasiv procedure end æggelederne ligatur for kvinder , hvilket gør ambulant procedure den foretrukne metode for mange par . Proceduren er enkel og sikker og har en meget lav komplikation satser .I modsætning til p-piller , spiral eller andre midlertidige svangerskabsforebyggende metoder, vasektomi giver en permanent løsning på prævention . En vasektomi er også betragtes som den mest effektive form for prævention med kun 15 ud af 10. 000 par at blive gravid inden for det første år efter proceduren , i henhold til FamilyDoctor. org .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------