Position: hotel888 > kræft >

thymektomi procedurer

   En thymektomi er en operation for at fjerne thymuskirtlen , som er en væsentlig del af immunsystemet . Er det normalt udført hos voksne som et svar på myastenia gravis , en autoimmun neuromuskulær sygdom indebærer svaghed i bevægeapparatet , eller frivillige , muskler . En person med myasthenia gravis har en unormal thymus . Læger vælge mellem tre thymektomi procedurer i behandling af patienter med myasthenia gravis , eller thymomas ( tumorer i thymus ) .

Trans-Sternal thymektomi


Også kaldet en sternotomien , denne procedure indebærer et snit i løbet brystbenet og gennem brystbenet , at eksponere og derefter fjerne thymus . En fuld sternotomien kræver hæfteklammer eller wire for at lukke det , og er den mest invasive thymektomi procedure . En bryst tube er nødvendig under rekreation . En delvis sternotomien er ikke helt så invasive som en fuld sternotomien , som de foretagne snit er mindre , og derfor kan det indebære en kortere rekreation periode , efterlader et mindre ar og måske ikke kræve brug af en kiste rør

Trans-Cervikal thymektomi .


Her en læge gør et lille snit på tværs i den nederste del af halsen , og bruger en mulighed for at finde og fjerne thymus . Efter at den er lukket , lægen efterlader et afløb indsat for en dag eller lidt længere . Ifølge University of Maryland Medical Center , indebærer denne procedure mindst mulig smerte under genopretning og den korteste inddrivelse tid .

Thoracoscopic thymektomi


I denne tilgang , en læge skaber to til tre små snit på siden af brystet og guider en lille kikkert ( eller lille kamera ) i en indsnit . Næste dissekere instrumenter anvendes, med teleskopisk eller video billeder som en guide , for at fjerne thymus . Lejlighedsvis en robotarm kan anvendes til at fuldføre denne procedure . Denne tilgang giver færrest ar på grund af størrelsen og placeringen af snit .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------