Position: hotel888 > kræft >

tonsil procedurer

   Desværre er der tidspunkter, hvor moderne medicinsk behandling kan ikke løse infektioner og andre problemer med din mandler . De fleste tilfælde af tonsil problemer forekomme hos børn og kan være så mild som ondt i halsen til et alvorligt tilfælde af tonsillitis , der får halsen til at svulme op og gør det vanskeligt at synke og trække vejret . En feber er normalt ledsaget med tonsillitis . Når mandler er gentagne gange smittet , er det almindeligt, at en kirurg til at gøre beslutningen om at fjerne dem . Proceduren kaldes en tonsillektomi .

Surgery Procedure


Den tonsillektomi udføres på et hospital under fuld narkose . Proceduren er fælles , og ifølge det amerikanske Academy of Hals-og ørelæge -Hoved og halskirurgi , der er udført siden 30 AD. At forberede sig til kirurgi , er en intravenøs linje løbe ind i patientens arm til at levere nødvendige antibiotika og væsker , og patienten er mildt bedøvet forud for modtagelsen af generel anæstesi . Når patienten sover , kan kirurgen og hans hold af assistenter fjerne de berørte tonsil ( r ) . Når tonsillerne fjernes, vil kirurgen ætse resterende væv sammen for at hjælpe med at stoppe blødning .

efter operationen


Efter operationen er afsluttet , er patienten taget til opvågningsstuen , indtil bedøvelsen aftager . Han vil også blive overvåget for eventuelle blødning eller andre komplikationer fra kirurgi . Patienter bliver bedt om at lægge på deres side , som regel uden puder til at holde nogen blødning på et minimum . Når patienten er stabiliseret , er han taget til et rum for yderligere overvågning . Efter en til tre timer , tilbyder sygeplejerske isen chips og væsker før de tillader patienten til at spise noget. Den normale længde hospitalsophold for en tonsillektomi er én dag.

Going Home


Når patienterne er udskrevet fra sygehuset , får de instruktioner om, hvordan pleje af operationsstedet , samt en liste over ting , de ikke bør gøre , før de er fuldt helet . Blandt disse ting er at undgå tunge motion , såsom vægtløftning eller aerobic , og kun spiser blød, nem at sluge fødevarer . Nogle fødevarer kan irritere hals eller sætte sig fast i såret . Bløde fødevarer , såsom is , supper og havregryn , er foretrukket i inddrivningsperioden . Patienten bør være i stand til at genoptage normal spisevaner efter to uger

bivirkninger og komplikationer

Den mest almindelige klage efter en tonsillektomi er-. ironisk nok-en halsbetændelse . Denne mindre symptom kan vare op til en uge efter indgrebet. Andre bivirkninger fra operationen kan problemer med at synke og mindre hævelse omkring operationsstedet. Disse symptomer forsvinder normalt, inden for en dag eller to efter operationen . De store komplikation, der opstår som følge af en tonsillektomi er blødning . Der er mange blodkar i det område, hvor mandlerne fjernes , og selv med ætsende , blødning kan forekomme . Patienter , der nøje følger lægens anvisninger , må ikke opleve alvorlige blødninger . Husk, at hvis kraftig blødning opstår , skal lægen kontaktes med det samme .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------