Position: hotel888 > kræft >

typer af kvindelige sterilitet procedurer

  

Du skal bruge:
Gamle billeder af dig selv nu!

Der er to hovedtyper af kvindelige sterilisation procedurer : . tubal ligatur og Essure . Begge procedurer anses permanent steriliseringsmetoder og beslutningen om at få dem gennemført , bør foretages med omhyggelig fordybelse . Sterilisering kan ikke vendes så det er vigtigt at afveje fordele og ulemper og afgøre , om andre former for prævention kan arbejde bedre for dig . Sterilisation er ikke til hinder mod seksuelt overførte sygdomme eller HIV og AIDS .

Tubal ligatur


Tubal ligatur er en kirurgisk sterilisering , engangs- ambulant procedure, der indebærer beskæring eller binding af æggelederne . Det er også kendt som " at få din rør bundet . " Med denne form for sterilisering , vil lægen lukke passagen gennem æggelederne , der holder æg fra rejser til livmoderen . Denne procedure hæmmer også sperm fra svømning gennem æggelederen til at befrugte et æg . Når operationen er afsluttet , sterilisation er med øjeblikkelig virkning og har en 99 . 5 % effektiv rente som en prævention midler. Men ligations ikke beskytte enkeltpersoner mod enhver seksuelt overførte infektioner eller sygdomme .

Tubal ligatur Procedure


Den ægleder ligatur procedure er afsluttet i en klinik , lægens kontor eller hospital og kræver lokal eller generel anæstesi til patienten . Operationen tager omkring en halv time at gennemføre . Under denne procedure , er æggelederne enten brændt , skåret eller blokeret med ringe , clips eller bånd . Under proceduren , fylder kuldioxid underlivet at gøre bugvæggen skubbe væk fra livmoderen og æggelederne . Et lille snit er lavet lige under navlen , som giver en lille kikkert-lignende instrument , der skal indsættes . Den anden klippe, lige over skambenet hårgrænsen , giver mulighed for et instrument , der vil skære , sy eller brænde æggelederne . Postoperativt , læger anbefaler , at en patient tage et par fridage til hvile og derefter kun udføre lys aktiviteter for en uge . Kvinder kan begynde seksuel aktivitet , når de føler sig trygge .

Essure


Essure er en anden form for permanent svangerskabsforebyggelse , som tager omkring ti minutter at gennemføre. Denne metode indebærer placeringen af foråret-lignende spoler indsat i æggelederne gennem skeden . Kroppen og indsætter vil danne en naturlig barriere , der hæmmer sædcellerne i at nå ægget i de tre måneder efter procedure. Mens barriere initialiserer, skal en anden form for prævention skal gennemføres . Efter tre måneder, er en bekræftelse test vil tjekke, at alt i orden. Denne type af sterilisation blev godkendt af FDA til brug i USA i 2002 . Essure kan gøres på en læge kontor uden bedøvelse , men kræver opfølgning for at sikre det virkede . De fleste forsikringsselskaber dækker procedure .

Hysterektomi

hysterektomier er kirurgisk procedure , der tjener til at fjerne livmoderen . Ved siden af obstetrik besøg , hysterektomier er de mest almindelige operationer for kvinder , ifølge MedicineNet . Omkring 300 ud af hver 100. 000 kvinder vil have en hysterektomi . Under en hysterektomi , kan æggestokkene fjernes derved forhindre muligheden for at blive gravid .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------