Position: hotel888 > kræft >

typer af skulder udskiftning

   skulder udskiftning kirurgi er ikke så almindeligt som hofte eller knæ udskiftninger , ifølge den amerikanske Academy of Orthopaedic Surgeons ( AAOS ) , men det er nyttigt for at lindre . en række smertefulde forhold .Bov har det største udvalg af forslag fra en fælles i kroppen . Den type skulder udskiftning kirurgi du får afhænger af placering og sværhedsgraden af din tilstand , din alder og graden af fysisk aktivitet, som du realistisk at forvente at udføre bagefter .De tre typer af skulder udskiftning kirurgi er samlet skulder artroplastik , hemi-artroplastik og omvendt skulder artroplastik .

Total Shoulder artroplastik


Et samlet skulder udskiftning indebærer udskiftning hovedet af din overarm ben med en metal kugle og soklen område af din labrum , eller skulder ben , med en plastik sokkel . Kirurgen dukker både humerus ben og labrum , før du indsætter reservedele .

Hemi-artroplastik


Din kirurg må ikke erstatte soklen hvis god brusk er stadig til stede , hvis labrum knoglen også er brudt ned , eller hvis Deres rotator cuff sener ikke er i tilstrækkelig form . Når kun det overarm del af din skulder udskiftes, er det skulder kirurgi kaldes en hemi-artroplastik , ifølge ortopædkirurg William Kurtz .

Reverse Shoulder artroplastik


En omvendt skulder artroplastik indebærer skift placeringen af udskiftning bolden og fælles . Dette sker , ifølge AAOS , når rotator manchetter er revet , gigt er meget svær eller en tidligere skulder udskiftning er mislykkedes.Montering bolden til skulderen knogle og soklen til overarmen knogle betyder , at deltoideus bruges til at løfte armen i stedet for rotator manchetten. Dette resulterer i nedsat vifte af bevægelse og mere slid på soklen , ifølge Kurtz .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------