Position: hotel888 > kræft >

udgifter til øjenoperationer

   Selv om briller og kontaktlinser kan rette op på mange menneskers problemer med synet , patienterne ofte finde disse løsninger besværlige . Eye kirurgi er en løsning, der fjerner-for de fleste mennesker-der er behov for korrigerende briller , men det er en temmelig kostbar procedure . Alligevel varierer omkostninger afhængig af den enkelte sag

Gennemsnitlige udgifter


En undersøgelse gennemført i 2010 konstateret, at alle laserbaserede korrigerende procedurer ( herunder LASIK ) udgifter et gennemsnit på $ 2. 150 . Den gennemsnitlige omkostning for noncustomized LASIK operation er $ 1. 580 , mens wavefront-styrede LASIK operation koster i gennemsnit $ 2. 170 . Disse priser er ikke steget meget fra 2009 . De fleste forsikringsselskaber dækker ikke LASIK , da det betragtes valgfag .

individuelle faktorer Påvirkning Pris


Mange ting kan drive prisen på øjenoperation op eller ned . For eksempel , hvis en person har meget dårligt syn til den nødvendige operation afhjælpe denne vil være mere omfattende og dyrere . Desuden , up-to -date , teknologisk avanceret udstyr er dyrt at købe og vedligeholde , så lægerne anvendelse af den bedste teknologi vil normalt opkræve mere for kirurgi .

Udgifter og Fine Print


Mennesker foretaget øjenkirurgi bør forstå prisen de er citeret . Priserne kan variere en smule-for eksempel kan det være en smule billigere i forstæderne , end i en by , hvor en læge betaler mere i leje-og licensafgifter . Men generelt kan en lavere pris betyder , at udstyret er ældre , eller at andre ting , såsom medicin , før , under og efter operationen , er ikke inkluderet i den angivne pris .

Andre Kirurgiske indgreb

Den omkostninger for andre , ikke-LASIK øje kirurgi varierer meget . De gennemsnitlige omkostninger operation for grå stær var $ 3. 279-for hvert øje-men kunne være så højt som 4. 461 $ for cutting- edge teknologiske muligheder . De fleste forsikringsselskaber dækker denne procedure . Canaloplasty , en behandling for glaukom , koster mellem $ 2. 500 og $ 3. 500 , og ikke alle forsikringsselskaber dækker det .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------