Position: hotel888 > kræft >

ulemperne ved et polymert hjerteklap

   Kunstige hjerter er lavet med polymeriske hjerteklapper . Disse ventiler er lavet af holdbart , polymer plastmaterialer . Men , selvom disse kunstige hjerter virker , og de har reddet menneskeliv , kan disse polymere ventiler undertiden anvendes til at erstatte skrantende hjerteklapper . Dette kan føre til en række komplikationer hos patienter .

Surgery


Polymere hjerteklapper kan kun installeres via risikabelt kirurgi . Selv med fremskridt i mindre invasive værktøjer og teknikker , der er polymere hjerteklapper kompliceret nok til, at brysthulen kan være nødvendigt at blive åbnet meget mere end nogle patienter er komfortable med . Det betyder, at der er de sædvanlige risici for kirurgi , ud over udgifterne til operationen . Andre behandlinger for hjertet eller hjerteklapperne kan være mindre risikabelt , især hvis det biologiske materiale kan stadig reddes og behandles .

Afvisning


Fordi polymeriske hjerteklapper er ikke egentlige biologisk materiale , det organ, der kender materialet er ikke meningen at være inde i kødet. Dette kan føre til tilfælde af afslag , der sætter patienten i en masse fare . Anti-afvisning medicin kan bruges . Hvis mere end én hjerteklap er installeret , kan du have den yderligere problem af flere afvisninger , hvilket kan føre til akut kirurgi , og derved forværre stress til kroppen allerede har gjort i den oprindelige operation .

reoperation


En anden stor risiko af polymere hjerteklapper er reoperation . Disse er mekaniske og kan fejlfunktion og /eller slidt . Det betyder mindre invasive procedurer kan være nødvendigt at tjekke op på den protetiske og fuld kirurgi kan være nødvendig for at løse problemer eller til at installere en udskiftning . Gentag kirurgi udgør en større risiko , hver gang for patienten .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------