Position: hotel888 > kræft >

Hvilket tøj skal jeg bære efter fedtsugning ?

   Fedtsugning kan være en smertefuld og anstrengende kirurgiske procedure . Selv efter operationen din krop vil være bud , hævede og skal behandles med omhu ; dit tøj er meget vigtigt for helingsprocessen . At vælge den rigtige tøj vil gøre din helingsprocessen så komfortabel og medicinsk sikkert som muligt .

Komprimering Beklædningsgenstande


Efter en fedtsugning operation , vil du uden tvivl blive præsenteret med kompression redskaber til at bære . Denne beklædningsgenstand er normalt bæres mellem 2 til 6 uger efter operationen og vil hjælpe kroppen helbrede hurtigere , for at forhindre betydelige ardannelse og forbedre chancerne for glattere resultater . Kompression gear bør behandles mere som en underkjole end som et sæt tøj , de stramtsiddende hvide materiale presser på huden for at hjælpe det helbrede i en jævn og lige måde , mens du arbejder med konturerne af din krop . Kompression tøj kommer i mandlige og kvindelige sorter .

Sweatpants og Sweatshirts


Afhængig af operationen området er der vil være hævelse og ømhed . Den ideelle outfit til at sikre komfort og en beskeden stil er sweatpants og en sweatshirt . Sørg for, at sweatpants har en talje , der ikke stramme omkring din fedtsugning område , og hvis de gør , kan du potentielt kan forhindre helingsprocessen og påvirker resultatet af din operation . Ligeledes sikre, at den sweatshirt er løstsiddende og ikke stramme omkring en smertefuld område. Nogle fedtsugning operation tager kun et par uger eller måneder til at helbrede , og hvis du kan overleve i sweatpants for så længe så du kommer til at høste de positive fordele ved operationen .

Button -down Tøj


Fedtsugning kirurgi efterlader din krop forslået og hævet , specielt i det frontale område , hvis du havde fedtsugning på maven ( den mest almindelige form for fedtsugning ) . Beklædningsgenstande , der åbner fra fronten forhindre dig i at strække og spænde musklerne omkring din operation område . Hvis du er nødt til at strække din mave muskler du kan være potentielt skadelige din arvæv eller genåbning af operationssåret . Derfor er det ikke ideelt at bære tøj , som du er nødt til at binde på ryggen eller trække over hovedet . Beklædningsgenstande såsom baggy , knap-up skjorter er en god idé til mænd, mens en knap -fronted tie top eller tunika er store valg for kvinder . Disse tøj er også en god idé til dem, der bor i varmere og varmere klimaer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------