Position: hotel888 > kræft >

Hvordan indstiller jeg en aftale for en koloskopi ?

  I en koloskopi , er et lille kamera der er knyttet til et langt rør indsat i din din kolon af en læge til at kontrollere for potentielle kolon problemer . Colonoscopies har vist sig effektiv i forbindelse med afsløring tyktarmskræft eller andre gastrointestinale problemer som cyster , sammenvoksninger eller blindtarmsbetændelse . Hvis du har mistanke om du har et problem med din kolon , eller du er 50 år eller derover , der er en aftale for en koloskopi som en forebyggende foranstaltning for at sikre din fremtidige helbred

Du skal bruge: .
trykluftmanchetten
Smertestillende medicin .
Sterile forbindinger .


1 .

Find en læge i dit område , der har specialiseret i eller har praksis i at give colonoscopies . Spørg din almindelige læge til en henstilling , søgning på nettet ( se referencer ) eller kigge gennem lokale læge fortegnelser i din telefonbog .
2 .
Ring til kontoret og sæt en aftale eller konsultation , hvis det er nødvendigt . Du må ikke bruge en konsultation , hvis du blot ønsker en som en check- up på grund af alder eller familiens historie. Beskriv dit behov for en koloskopi , enten over telefonen eller i samråd med lægen . Ved fastsættelsen af et tidspunkt for den faktiske procedure , planlægger at bo på lægens kontor i tre timer . Selve proceduren tager kun omkring 45 minutter, men du vil gå gennem præ- procedure præparater og et opsving periode , så godt.
3 .
Plan for en ven eller et familiemedlem til at køre dig hjem bagefter . Under proceduren lægen vil give dig sedation medicin , så du ikke vil være i god kørsel tilstand , når proceduren er afsluttet.

gode råd og advarsler


 • Følg med home- præparat retningslinjer præcist . Du kan have til at tage en form for afføringsmiddel eller colon-udrensning drikke , før de kom ind på kontoret for proceduren . Hvis din kolon ikke er helt renset ud , vil lægen ikke være i stand til at se væggene i din kolon , og du bliver nødt til at re-planlægge .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------