Position: hotel888 > kræft >

definitionen af ICSI

   Intracytoplasmatisk sperm injektion , eller ICSI , er en form for fertilitetsbehandling , der anvendes , når et par har problemer med at undfange . Behandlingen omfatter intravenøse et æg med en enkelt sædcelle i håb at det vil befrugte

Who Needs ICSI ?


Ifølge UCSF Medical Center , den vigtigste grund til at bruge ICSI opstår, når der er tale om mandlig faktor infertilitet . Men andre uforklarlig barnløshed problemer årsag par til at overveje ICSI oftere . Andre sådanne problemer indgå forudgående in vitro fertilisering , som fejlede, og et lille antal æg til rådighed til befrugtning .

Procedure


Denne procedure indebærer at bruge en meget lang , tynd nål til at fange en enkelt sædcelle og derefter forsigtigt at indsætte kanylen ind i midten , eller cytoplasma , af ægget . Nålen derefter indsætter sædcelle meget forsigtigt ind i ægget . Den følgende morgen , lab assistenter tjekke æg til befrugtning .

Bekymringer


En af de bekymringer , som læger har med denne procedure , ifølge Baby Center , er , at en unormal sædcelle potentielt kan befrugte et æg forårsager muligt udviklingsmæssige problemer for barnet. Der er også chancen for at barnet har en kromosomanomali . Denne chance er fire gange højere end med en naturlig befrugtning . Fra 2007 , er læger uvidende om , hvorfor der er denne øgede risiko .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------