Position: hotel888 > kræft >

dele af det menneskelige brystet

   Flere dele udgør det menneskelige brystet . Brystet er placeret på den øverste del af torsoen , eller vigtigste del af kroppen . Brystet indeholder flere dele af det menneskelige legeme . Indholdet af brystet er næsten ens for mænd og kvinder . En kvindes indeholder mælkekirtlerne , mens en mands ikke .

orgler


To lunger og hjertet bor i brystet . Hjertet sidder i midten af de to lunger . Den venstre lunge er mindre end den højre lunge . Dette giver mere plads til hjertet . De tager i ilt . Ilten er taget fra lungerne ved at blodkarrene . Andre fartøjer bringe kuldioxid affald fra forskellige dele af kroppen til lungerne . Når du ånde ud, kuldioxid forlader kroppen . Hjertet pumper blod rundt i kroppen .

knogler og muskler


Lunger og hjerte er beskyttet af brystkassen . Ribbenene strækker sig fra ryggen og omslutter organer . Der er små huller mellem hver ribben . Den øverste ribben forbindelse til en flad lodret ben , brystbenet . Brystbenet sidder over hjertet . Ribbenene er forbundet med brusk , som gør det muligt ribben at udvide efter behov , ifølge Free Science hjemmeside . De øvrige knogler i brystet , er humerus , skulderbladet , ryg og kraveben . Humerus , scapula og kraveben er alle tilsluttet , og føre til skuldrene . Muskler tillægger knoglerne for bevægelse .

Andre dele


vener løber langs organer og knogler i hele brystet . De har alle forbindelse til hjertet, og udvide til forskellige dele af kroppen . Arterier , især aorta , hjælpe med at flytte blod gennem årerne . Aorta er arterie på hjertet og er den største , ifølge Free Science hjemmeside . Mellemgulvet , spiserør , luftrør og formet som et sværd processen er også placeret i brystet . Membranen hjælper med at trække vejret . Spiserøret løber fra munden til maven . Luftrøret kommer i lungerne fra næse og svælg , som medfører luft . Den formet som et sværd proces er den nederste del af brystbenet , der er formet som en trekant , ifølge Med Vilkår .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------