Position: hotel888 > kræft >

fordele og ulemper ved ACL rekonstruktion

  

Du skal bruge:
ispose

En af de mest almindelige skader blandt sportsfolk og aktive mennesker er en tåre af forreste korsbånd . Dette ligament , som hjælper forbinde de to knogler i benet ved knæet , er afgørende for normal bevægelighed. Når en tåre opstår , kan ACL repareres gennem kirurgi , men ligesom alle medicinske operationer , er proceduren både fordele og ulemper .

operationen


For at reparere en tåre i ledbåndet , læger ofte låne fra andre væv i patientens krop , såsom forstrækning . I virkeligheden er denne operation mere en udskiftning end en reparation . De tilkøbte stykker af ledbånd eller sener trækkes gennem to kirurgisk borede huller , én i hver af de ben knogler , og sikret med et kors pin , at sikre nye ACL bliver på plads . Korset pin er som regel lavet af materialer, der vil opløse , efterhånden som healing provenu .

Fordele


ACL kirurgi ikke er absolut nødvendig . Men uden det, er det højst usandsynligt, at en person ville være i stand til at vende tilbage til et højt aktivitetsniveau , såsom intens atletik . Med kirurgi , er 90 procent af patienterne i stand til at vende tilbage til før skaden aktivitetsniveau inden for ni måneder, ifølge Dr. Chris Rees , en ortopædisk kirurg i Essex , Det Forenede Kongerige . Også , fordi det er sådan en almindelig skade , mange læger specialiseret i kirurgi .

Ulemper


Som med al anden kirurgi kan komplikationer udvikle sig. Nogle patienter har aldrig genvinde en bred vifte af bevægelse i deres knæ . Smerter og stivhed , mens du går , kan ledsage kirurgi . Den fysiske behandling, der følger denne operation som regel varer mindst fem måneder . Hvis en person ikke ønsker at vende tilbage til en sport eller aktivitet, der har en stor indvirkning på knæet , kan den fysiske genoptræning være en bedre løsning end kirurgi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------