Position: hotel888 > kræft >

genrejsning efter fedtsugning oplysninger

  Fedtsugning er en populær form for kosmetisk kirurgi med nye varianter som nøglehul og " frokosttid LiPo " bliver mere acceptabel og gør det nemt at passe et kosmetisk operation ind i en travl hverdag . Ulempen ved enhver operation , dog er den restitutionstid . De fleste mennesker ønsker at være oppe og omtrent lige så hurtigt som muligt .

Der er ting du kan gøre for at minimere den tid, det tager at komme over din operation uden at kompromittere dit helbred

Du skal bruge:
Compression beklædningsgenstand .
Smertestillende medicin .
Sterile forbindinger .

Compression beklædningsgenstande1 .
Bær kompression tøj du får af din kirurg . Disse beklædningsgenstande er designet til at fremskynde helingsprocessen , og det kan være farligt i nogle tilfælde at fjerne komprimeringen beklædningsgenstande tidligt . Spørg din kirurg 's råd , hvis du føler dig klar til at fjerne tøjet .
2 .
Tag smertestillende medicin for at beskæftige sig med den smerte i kirurgi . Selvom fedtsugning ikke betragtes som en større operation , vil der stadig være smerter efter indgrebet. Tage oral analgetika såsom acetaminophen .
3 .

Forvent at behovet for at bruge toilettet oftere efter din operation . Nogle former for fedtsugning medføre, at din krop til at absorbere de væsker produceres , når du er givet en bedøvelse , og for et par dage efter den procedure, du kan få brug for at tisse oftere for at slippe af med den overskydende væske .
4 .
Genoptag dine sædvanlige aktiviteter omkring to til fire dage efter fedtsugning med omkring 25 procent af din normale aktivitet , opbygge gange og intensiteter , som du føler dig bedre tilpas . Undgå enhver anstrengende motion i op til fire uger efter din fedtsugning operation og opbygge dine aktiviteter med vandre -og blid motion .
5 .
Hold din fedtsugning Indsnit ren , og brusebad dagligt . Til at rense sår , vaske hænderne grundigt og derefter vaske indsnit forsigtigt med sæbe og vand . Pat dem tørre med et rent håndklæde og anvende ren, absorberende puder .

Stop dækker indsnit , når det har stoppet afløb for mindst 24 timer.

gode råd og advarsler


 • Utætheder kan opstå for steril forbinding puder , selv hvis det anvendes korrekt . For de første 36 timer efter operationen bør du også overveje at placere absorberende håndklæde undernealth dig for at beskytte dine møbler .
 • Undgå aspirin-baserede smertelindring , da dette kan forstyrre størkner .
 • Iført dit indlæg -op tøj i længere tid end anbefalet af din kirurg ikke forbedrer din generelle resultater .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------