Position: hotel888 > kræft >

gør huden ophold rød & lilla efter tatovering laser fjernelse ?

   Laser tatovering fjernelse er den mest almindelige og effektive metode til at fjerne en uønsket tatovering . Andre mindre populære metoder omfatter dermabrasio , excision og salabrasion . Mens nogle patienter oplever blærer , infektioner eller skorpedannelse efter en laser procedure , disse effekter typisk forsvinder inden for et par uger . Du kan undgå disse ubehagelige eftervirkninger med at tænke grundigt over din beslutning om at få laser kirurgi og pleje din hud efter proceduren

Du skal bruge: .
Plombering plast wrap.

Ting at overveje


Folk beslutter at få en tatovering fjernet af flere årsager , men ikke alle er en god kandidat til laser tatovering fjernelse . For at sikre det bedste resultat og undgå bivirkninger såsom ekstensiv blærer , afbrænding eller misfarvning af huden , bør du være i god fysisk og mental sundhed bør have realistiske forventninger og bør rådføre sig med en specialist . Det er også en god ide at anmode om før og efter billeder af patienter din specialist har behandlet .

Efterbehandling


Efter proceduren vil det berørte område skal behandles med anti-bakteriel salve og bandager . For at undgå infektioner , misfarvning og ardannelse , bør du holde området løftes og undgå at plukke på skruebrækkere . Du bør også undgå solen i løbet af helingsprocessen .

Hvad kan man forvente


Det er almindeligt, at din hud til at se rødt og føler solbrændte for et par uger efter operationen. Andre , mindre almindelige bivirkninger omfatter blærer , infektion , tab af hudens pigment eller skorpedannelse . Hvis du har taget de nødvendige forholdsregler og plejet din hud efter anbefalingerne , bør disse virkninger aftager i løbet af få uger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------