Position: hotel888 > kræft >

hjerte- fitness-test

   Hjerte fitness-test er normalt udføres under lægeligt tilsyn, inden de procedurer , at stress hjertet , såsom kirurgi , eller for at fastlægge sundhed hjerte og det kardiovaskulære system . Nogle hjerte test kan udføres hjemme . Disse tests giver en generel indikation af, hvor sund du er ved at måle hjerte , muskel -og lunge sundhed . Normal raske voksne behøver ikke at planlægge hjerteindgreb , selvom overvågningen dit helbred ved at udføre periodiske derhjemme øvelser anbefales .

elektrokardiogram Tests


elektrokardiogram ( EKG ) test udføres for at finde ud af, om dit hjerte slår normalt og være sikker på, det ikke er beskadiget eller under unormale stress . Når EKG-undersøgelser er udført sammen med blodtrykket overvågning , har lægerne en endnu bedre idé om sundheden for dit hjerte . Hjertekardiogram er nyttige til måling og overvågning af hjerte helbred efter et hjerteanfald , for de mennesker, der lider af forhøjet kolesterol og for de mennesker med forstørrede hjerter . Selvom det ikke er smertefuld eller fysisk krævende , bør hjertekardiogram test kun foretages under lægeligt tilsyn .

Echo-hjertekardiogram tests


Echo-hjertekardiogram Testene udføres af grunde svarende til dem, for hjertekardiogram test : højt blodtryk , tidligere hjerteanfald eller højt kolesteroltal og udvidet hjerter . Fordi ekko-hjertekardiogram giver din læge med et billede af indersiden af dit hjerte , kan denne type test skal anvendes til at påvise mindre indlysende hjerte problemer som hjerte mumlen , hjerteklap sundhed og muligheden for en fremtidig hjerteanfald . Afhængigt af kvaliteten og underfundighed af billederne lægen håber at producere , vil hun enten placere en sonde på dit bryst eller indsætte en i din hals . Du kan opleve let ubehag , men testene er i det væsentlige smertefri .

Cardiac Stresstest


Hjerte stresstest er ofte administreres af læger , der har grund til at bekymre sig om hjerte- sundhed for mennesker med sygdomme som diabetes , der er betydeligt overvægtige eller som har meget stillesiddende livsstil . Cardiac stresstests anvendes til at bestemme målet hjertet satser for træningsprogrammer. Target hjerte satser udgør hjertet er at pumpe iltet blod til musklerne uden at forårsage unødig stress til musklerne , lunger eller hjerne . Cardiac stresstest kun skal udføres under lægeligt tilsyn

Home Hjerte Fitness Test

Udviklet af canadiske hjertespecialister , Home Cardiac Fitness Test giver deltagerne mulighed for at identificere sig selv som tilhørende en af de tre kategorier af sundhed : . uønskede , minimum og anbefalet . Ved udformningen af testen , forskerne indgår fag i alderen 15 til 74 , og derfor resultaterne og efterfølgende klassifikationer er realistiske og præcise . Testen består af en række styrke sekvenser, stigning i hastighed og er designet til at teste hjertets ydeevne og iltforbrug . Mere information om testen kan findes i den canadiske Medical Association Journal.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------