Position: hotel888 > kræft >

hofte resurfacing fordele

   Hip kirurgi er et af de ofte oversete vidundere moderne medicin . Det faktum, at lægevidenskaben har formået at gøre rutinemæssige reparation af en sådan vital del af den menneskelige krop er virkelig bemærkelsesværdig . Hip resurfacing er en mere nylig oprettet teknik , der fungerer som en midlertidig foranstaltning før en patient gennemgår en egentlig fuld hofte udskiftning. Denne procedure har den fordel at spare både omkostninger og vanskeligheder for patienten nede ad vejen .

Young Patienter


Læger er mere tilbøjelige til at anbefale hip resurfacing for yngre patienter , som forventes at blive fysisk aktive for et godt stykke tid længere og så fortsætte med at placere slitage på deres hofteled . Hvis en yngre patient skulle gennemgå en komplet udskiftning kirurgi tidligt , og derefter skade deres hofte implantat gennem fortsatte aktiviteter , ville det hip implantat være betydeligt vanskeligere at fjerne og udskifte end den oprindelige knogle var .

Cost


Mens hip resurfacing er noget billigere en procedure end standard hofteledsalloplastik det er heller ikke nogen dyrere . Fordelen ved kirurgi er , at det vil være meget mere overkommelig end hip Implantatfjernelse kirurgi i fremtiden . Også , er proceduren forventes at blive mere overkommelig , efterhånden som flere læger rundt om i verden at lære teknikken og få erfaring i at udføre det .

Smerter


Før hip resurfacing , når en yngre patient oplevede problemer med deres hofte en læge vil ofte råde dem til at vente , før de undergik en procedure , indtil det var absolut nødvendigt . Dette var at undgå muligheden for at skulle gennemgå mere end én hofte udskiftning . Dette forårsagede mange patienter til at leve med betydelige smerter og ubehag . Fordelen ved hofte resurfacing er, at det virker som en midlertidig løsning , inden en egentlig fuld hofte udskiftning.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------