Position: hotel888 > kræft >

hvad er risiko for fosteret operation for en kvinde ?

   Med store fremskridt inden for moderne medicin , er det muligt at operere på et foster i livmoderen for at korrigere anomalier og medfødte misdannelser . Med brug af ultralyd , kan føtale defekter fanges tidligt i en graviditet . Føtal kirurgi er betragtes som høj risiko for både fosteret og moderen . Kirurgi på et foster er stadig betragtes som eksperimentelle , da det har en forholdsvis kort historie , og resultaterne er stadig svære at forudsige .

risiko for spontan abort


Den mest almindelige komplikation ved prænatal kirurgi er tidlig fødsel . Der er en stor risiko for nicking moderkagen under operation , som kan forårsage hemorrhaging og sammentrækninger . Fosteret kan være nødvendigt at leveret tidligt og sandsynligvis ikke vil overleve . Dette medfører også ardannelse i livmoderen , hvilket kan komplicere den fremtidige graviditeter . Moderen kan miste en stor mængde blod , som kan være livstruende .

Risiko for infektion


Moderen kan udvikle en infektion i snit område eller i hendes livmoder . Hun kan have rødme og ømhed samt drænvand fra infektionen . Infektionen kan også forårsage moderen at have en høj feber . Hvis ikke behandles hurtigt med antibiotika , kan en sådan infektion forværres , og yderligere komplicere graviditeten . Livmoderens snit kunne også bristning .

Andre Risici


Moderen kan opleve komplikationer fra den generelle anæstesi hun modtager i løbet af prænatal operation . Hun er også givet speciel medicin kaldet tocolytics at undertrykke tidlig fødsel , bivirkninger af tocolytics kan være farligt for moderen og endog dødelig. Prænatal kirurgi kan også resultere i psykisk stress til moderen og kan forhindre hende i at have flere børn . Indsætte et fetoscope at udføre prænatal kirurgi er mindre farligt og traumatisk end åbne føtal kirurgi og reducerer risikoen for tidlig fødsel .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------