Position: hotel888 > kræft >

hvad er vigtigt at kontrollere en kirurg legitimationsoplysninger ?

   Kirurger udføre høj-risiko procedurer, der ofte livstruende . Som sådan skal hospitaler sørge for, at de anvender kirurger med top-notch legitimationsoplysninger , så patienterne er sikker på at være i den bedste pleje

Standarder


Når kirurgernes akkreditiver er markeret , kan et hospital afgøre , om lægen opfylder de sædvanlige betingelser for hendes område af ekspertise . American Association of Oral og kirurger siger, at der er retningslinjer for kirurger med forskellige specialer . Når kirurger opfylder de gældende standarder for deres ekspertise de kan bevise , at de har kompetencen til at gøre et godt stykke arbejde .

Risk Management


Risikostyring bliver et presserende problem , når kirurgi er nødvendigt . Sundhedsorganisationer sikre patientsikkerheden og eliminere risikoen ved at vurdere kirurgernes akkreditiver . Lægens News Digest siger , at credentialing evalueringer omfatte en gennemgang af bestyrelsen sanktioner eller klager , kirurgens uddannelsesmæssige baggrund , licens og speciale certificeringer .

Overvejelser


Patienter har mulighed for at kontrollere deres kirurg legitimationsoplysninger , også . Statslige medicinske bestyrelser opbevarer oplysninger om de læger, der arbejder i staten . Patienter kan være interesseret i at vide hvor længe deres kirurgen har optrådt kirurgi . Hvis en kirurg har en historie af uredelighed dragter eller uberettiget dødsfald , vil disse oplysninger komme frem under en credential check , også .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------