Position: hotel888 > kræft >

hvordan man kan genoprette fra hagen fedtsugning

   Fedtsugning på hagen er udført for at fjerne overskydende fedt, der kan gøre området under hagen vises slappe . Denne procedure kan hjælpe dig til at se yngre og friskere . Chin fedtsugning betragtes kosmetisk kirurgi og kan gøres på en ambulant facilitet , selvom nogle patienter bliver nødt til at overnatte , afhængigt af anæstesi , der bruges . Kirurgen bruger en slank rør til at suge ud fedtaflejringer , der giver din hage en mere formet look . Restitutionstid er forskelligt for hver patient , men generelt tager fire til seks uger .

Du skal bruge:
ispose


1
Tag din smertestillende medicin som foreskrevet . . Tal med din kirurg om, hvilken smertestillende medicin er det rigtige for dig .

2 .
Bær din beskyttende støtte beklædningsgenstand på alle tidspunkter for den første uge . Efter dette, vil du kun behøver at bære den om natten for de næste fire til seks uger .
3 .
Undgå anstrengende aktiviteter, der kan forårsage skade eller stamme til hagen området . Blide bevægelser er opmuntret i den første uge til at forbedre blodcirkulationen.
4 .

Tag tid nok ud af arbejde eller skole for at give mulighed for inddrivelse . Tal med din læge om, hvor længe man skal vente før han vendte tilbage til arbejde , skole og regelmæssig aktiviteter .
5 .
Placer en ispose på området for at hjælpe med ubehag og hævelse . Hvis du er iført en support beklædningsgenstand , lå isen pack på toppen af tøjet . Indpakning isen pack med en vaskeklud vil forhindre fugt fra indsamling på støtte tøjet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------