Position: hotel888 > kræft >

hvordan man kan komme ud af en Fedtsugning & fedtsugning

   En Fedtsugning er en kompliceret kirurgisk procedure . I mange tilfælde har fedtsugning overtaget den rolle, maveplastik have haft i fortiden, udryddelse af grimme fedtdepoter . Men i nogle tilfælde , som når mængden af uønsket væv er for stort, eller hud afskalninger i høj grad er en Fedtsugning stadig den bedste løsning . Ligesom enhver større abdominalkirurgi, kræver en Fedtsugning tid til at helbrede og forholdsregler for at undgå komplikationer . Fedtsugning er meget lettere at komme fra og har langt mindre ardannelse .
1 .
Vær ved godt helbred til at starte ud med , før enten procedure . Starter sund er en af de bedste ting , du kan gøre for at sikre en hurtig genopretning fra en Fedtsugning eller fedtsugning . At være fit og i god sundhedstilstand i høj grad forbedrer genstartstid fra en kirurgisk Fedtsugning . Du bør ikke have en forkølelse eller andre infektioner , også stoppe med at ryge i flere uger før operationen , og har ikke planer om at genoptage i mindst flere uger efter .
2 .
Modstå trangen til at se på ar eller din mave i spejlet efter en maveplastik . Resultaterne er ikke umiddelbart grund hævelse , masser af blå mærker , og arrene " helbredende tid . Fjernelse af store mængder af hud og fedt sammen med muskel stramninger er en stor tilpasning for kroppen at gøre , og det tager sindet tid til at tilpasse også .

3 .
Må ikke være i et kapløb at forvente resultater fra liposuction heller . Det tager også tid for kroppen at justere sig selv , for væsker til at udjævne og for hævelse på applikationsstedet til at gå ned . Der vil være mindre blå mærker så godt.
4 .
Tag fri fra arbejdet for at komme sig efter en maveplastik . Det er en god idé at tage op til to uger fri fra arbejde , en uge i det mindste , så du har tid til at helbrede og ikke føler styrtede . Det kan tage fire uger til flere måneder , før du genvinde fuld evner , og hvis dit job omfatter tunge løft eller en stor del af bøjning og bevægelse vil du sandsynligvis have svært ved i mindst to uger. Du kan normalt gå tilbage til arbejdet i en dag eller to efter fedtsugning .
5 .

vide, hvad de kan forvente på forhånd . Den første uge efter den kirurgiske procedure vil indeholde en masse hævelse . Du vil sandsynligvis kræve smertestillende medicin til at håndtere smerten ved inddrivelse . Hvis et dræn er på plads , vil din kirurg fjerne det , så snart dræning stopper . Afløbet tillader infektion for at forlade kroppen snarere end at få fanget indeni. Du kan have mindre ubehag fra fedtsugning for en dag eller to også , men din kirurg vil sandsynligvis anbefale en over -the counter NSAID til at tage sig af smerte .
6 .
Få din sting fjernet ved slutningen af den første uge , hvis du har dem . I tilfælde af en kompliceret og store indsnit kan din kirurg foreslå at fjerne sting i flere etaper . På en uge besøg , kan din kirurg instruere dig på aktiviteter som vandreture, badning eller brusebad , samt hvordan du ændrer din bandager . Niveauerne af aktivitet vil afhænge af, hvor godt du er helbredende . Fedtsugning patienter kan genoptage daglig aktivitet inden for et par dage.
7 .
Bær en abdominal ringbind , som holder din mave , meget gerne en bælte , og som beskytter din midsection for de næste par uger . Dette er nødvendigt for nogen procedure . Følg din læges råd om motion . Mange er enige om , at det hjælper kroppen helbrede hurtigere , og så længe du er op til det, er det en god idé . Du skal holde sig væk fra alt for anstrengende i mindst seks uger efter din operation for at holde fra skade incisionen .

8 .
Hold en foto dagbog af enten processen fra før til en år efter . Ændringer i kropsform og ardannelse er størst i de første tre måneder , men nogle forskelle findes endda op til 12 måneder senere .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------