Position: hotel888 > kræft >

hvordan man kan tale med dine forældre om brystforstørrelse

  Overvejer bryst-augmentation kirurgi kræver forskning og fastlæggelse af grunde, du føler behov for denne operation . Brystforstørrelse indebærer en større operation for at placere implantater i forskellige størrelser , enten under eller over musklerne i brysthulen . Denne operation er en, som du ikke kan få , og det gå ubemærket hen, så du kan være nødvendigt at lade dem tættest på dig , så som din forældre , ved du har den operation . Diskuterer brystforstørrelse med dine forældre kan også hjælpe dig med at beslutte , om du skal have opereret

Du skal bruge:
Plombering plast wrap.


1 .
Forskning brystforstørrelse så meget som muligt før mødet med dine forældre . Hvis du søger godkendelse , skal du være overbevisende og lad dem vide, at du er klar over , hvad du får ind , og du har taget dig tid til at lære om brystforstørrelse , herunder de risici . Ifølge smartbreastaugmentation. com , er den gennemsnitlige pris for en operation $ 7. 100 . Hvis du er mindreårig , være parat til at diskutere omkostningerne ved operation med dine forældre som forsikringsselskaber ikke dækker elektive procedurer, såsom bryst augmentation .

2 .
Kontakt dine forældre og bede om at indstille en tid, hvor alle kan tale. Lad dine forældre ved, at intet er galt , skal du bare gerne vil diskutere noget vigtigt for dig , og få råd eller godkendelse . Oprettet en tid til at mødes .
3 .
Tag de oplysninger, du har på brystforstørrelse med dig , når du møder dine forældre . Fortæl dine forældre , at du har været forsker proceduren og er interesseret i det for dig selv . Forklar de grunde, du tror, at det vil være gavnligt for dig . Gør dem opmærksom på, at du har gjort dit hjemmearbejde og kender processen , og du ønsker at fortsætte med den procedure . Hvis du er i tvivl om proceduren , så spørg dine forældre input og lad dem vide, at du gerne vil hjælpe med at gøre beslutningen .
4 .

Afstå fra at blive vred , hvis dine forældre reagerer negativt til idéen . Forældre tror ofte deres børn er perfekte og vil sandsynligvis ikke se, hvorfor det er vigtigt for dig . Fortsæt med at påpege de grunde, du mener, at det er vigtigt for dig , men lyt til de argumenter , som dine forældre .
5 .
Bed dine forældre til at komme med dig til en bryst-augmentation høring . Du alle kan stille uanset spørgsmål og udtrykke bekymring du har til lægen . Hvis du er mindreårig anmoder denne operation , skal du bruge din forældres tilladelse til at have kirurgi .

gode råd og advarsler


 • Forvent at have flere samtaler med dine forældre før alle parter er enige . I nogle tilfælde , alt hvad du vil ikke acceptere . Brystforstørrelse er en større operation , der er frivillig , men kommer med risici og er en beslutning , som ikke bør tages alvorligt .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------