Position: hotel888 > kræft >

komplikationer af seler

   Seler rette tænderne og tilpasse kæberne af teenagere og voksne . De skaber en endnu smil og lad tænderne til at sidde komfortabelt og smertefrit i munden. Hvis ikke passet ordentligt , eller hvis den ikke bruges på den rigtige måde , kan seler føre til uønskede komplikationer .

Relapse


Et tilbagefald sker , når tænderne flytter tilbage mod deres oprindelige placeringer efter fjernelsen af bøjler og tandregulering er afsluttet . Dette er mest almindeligt løst ved at bære et forskudshonorar i løbet af dagen eller om natten . Hvis tilbagefald er alvorlig nok, kan du have seler igen i senere år .

mundsår


Når du først får seler , vil det tage nogen tid for dit tandkød og kinder til at tilpasse sig metallet i din munden . I denne tilpasningsperiode , på et andet tidspunkt under behandlingen , eller kan du opleve sår i munden på grund af den hårde metal og poking ledninger . Sted ortodontiske voks over den del af parenteser giver dig smerter , eller gå til din specialtandlæge til en justering , hvis smerterne er for stort eller forårsager blødning eller hård hud .

Huller


Huller og forfald sker oftest blandt yngre bærerne af seler . Det er vigtigt at rengøre mindst to gange om dagen rundt alle beslag og ledninger . Undladelse af at gøre dette kan resultere i hulrum eller generelle forfald omkring seler limet på forsiden af tænderne .

Tænder Løsning og Roots Reabsorbing

Roots af tænder er store og flytte rundt i gummerne , så tænderne kan flytte ind i deres rette steder. Dette skaber en løs fornemmelse omkring tænderne , men problemet typisk løser sig selv , når behandlingen er langt nok ad . I sjældne tilfælde kan en persons rødder opsuget i denne proces , afkortning dem nogle gange op til en halv eller flere af deres oprindelige længde. Sandsynligheden for reabsorptionen stiger som tidspunktet for behandlingen forlænger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------