Position: hotel888 > kræft >

medicinsk - kirurgiske operationsstuer instrument tjekliste

   En tjekliste styrer hvilke instrumenter vil blive medtaget i en kirurgisk bakke . Der er mange forskellige typer af skuffer , men det mest almindelige er den generelle bakke for hver type tjeneste . Instrumentet team pakker alle de bakker og steriliserer dem .En generel bakke omfatter instrumenter, der anvendes i maven , thorax og bækken kirurgi . Teams pakke specialitet bakker i henhold til hver tjeneste som neurologi , ortopædkirurgi , otorhinolarangology , oftalmologi og hjerte-kar ..

General Instruments Tjekliste


En generel kirurgisk bakke består af hemostats anvendes til fastspænding små fartøjer og kontrol af blødning . Indtrækkelige instrumenter indgår der spænder fra små clamp udseende instrumenter , der anvendes til at holde ledbånd , fartøjer og rør-formede organer til større retraktorer , der bruges til at holde organer , muskler og fedtvæv væk fra operationsstedet.Sharps herunder skalpeller og sakse er en del af en generel bakke . Tang samt små og store og svamp stokke , der anvendes til prepping patienter og kontrollerende blødning er en del af den generelle bakken . Nåleholdere og håndklæde klip er også inkluderet , samt suge tips til fjernelse af væske .

Speciality Instrument Tjekliste


Hver specialitet service har et generelt instrument bakke , der omfatter instrumenter , der clamp , trække og klip . De ortopædiske bakker omfatte særlige ortopædiske instrumenter, klippe og skrabe knoglen . Det omfatter retraktorer , der har tænder til at holde tilbage muskler , regelmæssig og broderede spidstang og bidetang .Større instrumenter, der ikke egner sig til den almindelige ortopædiske bakken omfatte ben kuttere kaldet rongeurs . Rongeurs er udstyret med et håndtag til at gribe fat og en spids egner sig til at bide væk knogle . Save bruges til at skære store og små knogler er pakket separat fra den ortopædiske bakken . Instrumenter , der er steriliseret separat omfatter el og hånd boremaskiner , instrumenter , der anvendes til rivning , mejsler og køller .Andre ydelser omfatter bl. a. den samme type instrumenter , fastspænding , opskæring og tilbagetrækningskraften , men de ser anderledes ud. Mikrokirurgi instrumenter er det mindste af alle de tjenester og de bruges i øre , øje , hånd , kar-og neurologiske operationer .

Særlig procedure Tjekliste


Særregler instrumenter , der berettiger til separat emballage omfatter anvendelsesområder , der er mindre invasive . Der er fiberoptiske instrumenter, som anvendes til visning af tarme , lunger , led og maven .Nogle rygoperationer kræver særlig retraktorer , der er vægtet .

ledproteser kan steriliseres separat eller i et kit , der omfatter forskellige størrelser. Udskiftninger kan omfatte hofte , skulder , knæ , finger og tå .

Dilation instrumenter er en del af kits , der anvendes i urologi , gynækologi og thoraxkirurgi .Cystology ( blære ) instrumenter opbevares i et særligt instrument bakke og de er pakket i henhold til voksne og børn .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------