Position: hotel888 > kræft >

mikro kirurgiske instrumenter

   Micro-værktøjer anvendes oftere i kirurgi , da de formindske størrelsen og omfanget af indsnit og hvor meget væv er manipuleret . Micro-værktøjer anvendes i tre typer af operationer : endovaskulær kirurgi , endoskopiske operationer og operationer , som kan udføres på en skala fra snesevis af celler . Mange mikro-værktøjer er stadig i forskning og udvikling . Hvert år kommer der nye gennembrud giver kirurger til at foretage mere præcise mikro-kirurgiske procedurer .

Endovaskulær Micro-Tools


Endovaskulære mikro værktøjer er dem , der kan indsættes i arterier og vener . De fleste endovaskulære mikro værktøjer katetre og angioscopes , selvom små kameraer og vejledning ledninger også anvendes . Katetre enten fjerne eller injicere væske ind i arterier eller vener . Ballonkatetere bruges til at fjerne blokeringen arterier og støtte svage blodkar . Katetre kan også bruges til at injicere medicin som med epidurals og insulinpumper . Disse mikro-værktøjer grænse fysisk stress og skader og reducere restitutionstid .

Endoskopisk Micro-Tools


Endoskopisk kirurgi , også kaldet minimalt invasiv kirurgi , er designet til at være så skånsom som muligt på kroppen . Som sådan må de værktøjer , der anvendes i endoskopisk operation være lille, men adræt . De fleste endoskopiske værktøjer giver læger mulighed for at se ind i kroppen og manipulere væv . Nogle endoskopiske værktøjer kan skære igennem væv og blodkar . Det største problem med endoskopisk værktøjer er mangel på følsomhed og drejningsmoment, som kan gøre det vanskeligt for læger at udføre kirurgiske indgreb , der kræver høj fingerfærdighed .

Microgrippers


Microgrippers repræsenterer en kombination af de mest aktuelle forståelse af cellulære kemi og cutting- edge fremskridt inden for ingeniørarbejde . Microgrippers er så små , at de er i stand til at manipulere snesevis af celler og måske en dag kunne kontrolleres på en skala fra en enkelt celle . Microgrippers ikke bruger elektricitet, snarere de reagerer på kemiske signaler i cellerne . Microgrippers kan samle op og flytte små grupper af celler uden at beskadige dem . De fremtidige muligheder for kirurgiske procedurer ved hjælp microgrippers er lyst. Microgrippers , der kan håndtere enkelte celler kan have en enorm indvirkning på arena af in vitro fertilisering .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------