Position: hotel888 > kræft >

pacemaker typer

   En pacemaker er et elektronisk apparat er udstyret med et batteri , elektroniske kredsløb og computerhukommelse , der genererer elektroniske signaler ( pacing impulser ) , som gennemføres sammen isolerede ledninger ( fører ) til hjertet for at gøre musklen slå på en normal rytme . Bradykardi et hjerteslag , som bremser for en usund kurs , er den hyppigste årsag til en pacemaker . Der er tre grundlæggende typer af midlertidig eller permanent pacemaker , og hver kan arbejde on-demand, konstant eller efter hjertets aktivitet .

Single-kammer Pacemakere


Med en enkelt chamger pacemaker , er en bly placeres i et kammer i hjertet . Dette føre er placeret enten i det øverste kammer (højre atrium ) eller nedre kammer (højre ventrikel ) .

Dual-kammer Pacemakere


I dobbelt-kammer pacemakere er to fører placeret i hjertet . Den ene er placeret i atriet , og den anden i ventriklen . Denne type pacemaker nærmere efterligner en naturlig puls .

Triple-kammer Pacemakere


Med en triple-kammer pacemaker , en fører som regel går til de rigtige atrium og en anden stimulerer både højre og venstre ventrikler . De arbejder til resynkronisere hjertekamrene i en svækket hjerte .

Efterspørgslen Pacemakere

Når hjertets hastighed er for langsom eller det savner et beat , efterspørgsel pacemakere , der overvåger den hjertets aktivitet , vil sende en elektrisk impuls til at indstille hjerte tilbage til en mere normal rytme .

Fastforrentede Pacemakere

Fastforrentede pacemakere udledning støt , uanset hjertets naturlige elektriske aktivitet .

Rate-responderende Pacemakere

Rate-lydhør pacemakere har sensorer , der tilpasser automatisk til ændringer i din fysiske aktivitet . De er designet til at hæve eller sænke hjertefrekvensen til at opfylde kroppens behov.

Midlertidig Pacemakere

Midlertidige pacemakere anvendes typisk under indlæggelsen , og bruges kun på kort sigt . Pulsen generatoren er enten tapede på huden eller er knyttet til et bælte og forbliver uden for kroppen .

Permanent Pacemakere

Faste pacemakere anvendes til betingelser, der er en varig eller vedvarende , og er nødvendige langsigtede . Pulsgeneratoren er implanteret under huden . Den ene ende af hver leder er knyttet til generatoren , mens den anden ende er indsat i en vigtig blodåre og flyttede fremad , indtil elektroden er i den rette region hjertet .

ICDS

implantable hjertedefibrillatorer ( ICDS ) er designet primært til formål at forhindre pludselige død af hjertestop på grund af unormalt hurtig hjerterytme ( takykardi ) . ICDS overvåge hjerterytmen , og når beat er normal , enheden forbliver inaktiv . Hvis en takykardi udvikler sig, ICD sender en elektrisk stød til hjertet til at stoppe den unormale rytme og returnere hjerteslag til normal .ICDS er ikke pacemakere , men har været brugt som sådan i visse situationer.

Advarsler

En mobiltelefon bør ikke bæres i en lomme , der er tæt på eller over pacemakeren , for hvis placeret direkte over puls generator, kan det forårsage forstyrrelser i pacemakeren , især antenne .elektromagnetisk tyverisikring sikringsordninger fundet på arbejdspladsen , i lufthavne og i butikker har været kendt for at forårsage interferens med nogle pacemakere . Men , det afhænger af varigheden af eksponering og afstanden mellem systemet og pacemaker . Ofte er de ikke et problem , og folk med pacemakere behøver kun at være opmærksomme på tyverisikring og gå gennem dem i et normalt tempo .Visse medicinske procedurer kan forstyrre pacemakere . MRIs , terapeutisk stråling , diatermi ( elektromagnetisk stråling , der varmer kroppens væv ) og andre procedurer kan give problemer med din pacemaker . Du bør underrette alle behandlere om din pacemaker .fuld-kontakt sport kan ikke anbefales, da de kan skade en pacemaker .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------