Position: hotel888 > kræft >

post - vasektomi bekymringer

   En vasektomi er en kirurgisk form af mandlige prævention , hvor sædlederen , eller rør transporterer sædcellerne fra testiklerne , er skåret til at forhindre sædcellerne i at blive frigivet i løbet af sædafgang. Mens en vasektomi indebærer en vis risiko for komplikationer , er chancen for at opleve disse komplikationer er lille , ifølge vasectomy. com .

Epididymitis


epididymitis, eller betændelse i bitestiklen , er den mest almindelige komplikation efter en vasektomi , hedder vasektomi . com . Bitestiklen er en lang , krøllede rør beliggende i hver testikel , der leverer og gemmer sæd , der stammer fra testiklerne . Denne betingelse er behandlet ved anvendelse af en varm klud eller pude til det ramte område . Anti-inflammatorisk medicin kan også anvendes til at reducere hævelser . Med den rette behandling , rydder epididymitis op i omkring en uge .

Blødning


Blødning kan også opleves efter en vasektomi . Blødningen opstår, når blodet ophobes under den tynde hud på pungen , hvilket gør pungen og penis synes stødt . Denne komplikation normalt vises en uge efter operationen , advarer vasectomy. com . Mens blødningen ikke er alvorlig , bør indberettes til en læge for yderligere vurdering .

Smerter


Smerter er ikke ualmindeligt efter en vasektomi og varer flere dage . Smerten kan være resultatet af en infektion forårsaget af blod samler sig under huden på penis . Vasektomi infektioner forsvinder i en uge , når de behandles med antibiotika og antimikrobielle cremer .

Kronisk Orchialagia

Kronisk orchialagia er en sjælden komplikation efter en vasektomi . Patienter kan føle ubehag , såsom ømhed og smerter i testiklerne , som følge af døde sædceller og væske indsamling i bitestiklen . Denne betingelse normalt løser sig inden for seks måneder uden medicinsk behandling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------