Position: hotel888 > kræft >

procedurer for et håndled sene udgivelse

  

Du skal bruge:
Tætning plastikfolie

Den håndled har flere sener omgivet skafter , der kører under stramme bånd og i forskellige rum . Sener kan svulme op og blive betændte med daglig brug . Hævelse årsager faldt plads til sener at glide i deres skeder og rum . Kirurger udføre et håndled sene udgivelse til at give mere plads til det betændte sener at glide . Den mest almindelige form for håndleddet sene frigivelse er at behandle De Quervains senebetændelse . Andre håndled senebetændelse skader kan forekomme i håndleddet extensors , extensor pollicis longus og extensor digiti Minimi , men disse er langt mindre udbredt , ifølge Sports Skade Bulletin .

Anatomi


De Quervains løsladelse er, når skeder i det første rum i håndleddet er åbnet kirurgisk . Det første rum indeholder bortføreren pollicis longus og extensor pollicis brevis sener , ifølge Wheeless Online . Disse sener løber langs den udvendige side af tommelfinger og håndled og kan blive betændte ved gentagne hånden eller håndleddet bevægelse .håndled ekstensorsener sener løber langs bagsiden af hånden og håndled , og kan også blive betændte med gentagne bevægelser .

Symptomer


Det primære symptom på De Quervains senebetændelse er smerte ved tommelfingeren side af håndleddet , der er værre , når gribe en genstand eller vride håndleddet , ifølge den amerikanske Academy of Ortopædiske Surgeons . Hævelse eller følelsesløshed over ryggen af tommelfingeren og pegefingeren kan også forekomme .Det primære symptom på håndleddet extensor senebetændelse er smerter på bagsiden af hånden og håndleddet , at er værre , når håndleddet udvider .

Surgery


Surgery for De Quervains syndrom består i at stille et lille snit i bunden af tommelfingeren over den udvendige side af håndleddet for at få adgang til det første rum i håndleddet . Seneskeden omsluttende de to sener åbnes . Senen glider i den bås skæres til, at sener at glide lettere . Incisionen lukkes med sutur . En bandage er normalt bæres i to uger for at immobilisere håndleddet .Surgery for håndled extensor senebetændelse indebærer et snit på bagsiden af håndleddet for at åbne seneskederne for ekstensorsener sener .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------