Position: hotel888 > kræft >

procedurer udført af en otolaryngologist

   Otolaryngologists , også kaldet ENT specialister , er specialister i behandlingen af sygdomme plager ører , næse og hals . Deres uddannelse omfatter indsats gennem en bred vifte af metoder , fra ordinering et kursus af medicin til at udføre kirurgi . Otolaryngologists udføre en række procedurer til behandling af den anatomiske område , de specialiserer sig i , lige fra simple ambulant procedurer til omfattende kirurgisk indgreb , der kræver intensiv postoperativ pleje .

halsdissektion


halsdissektion er udført for at fjerne kræft lymfeknuder og andre cancervævet i halsen , med det formål at fjerne kræft mens så meget sundt væv intakt som muligt . Den otolaryngologist bygger på hans fysisk undersøgelse af patientens lymfeknuder sammen med resultaterne fra en omfattende batteri af tests for at bestemme , hvad væv at udvinde . Under proceduren gør otolaryngologist et snit i sin patient om halsen , så trækker huden til at udsætte cancervævet og tillade dens fjernelse .

PE Rør Placering


Trykudligning tube placering er en effektiv behandling til pædiatriske patienter , der lider alvorlig tilbagevendende mellemørebetændelse infektioner . De otolaryngologist begynder ved at skabe en myringotomy , en lille snit i den forreste del af trommehinden til at tillade PE rør indsættelse . Den otolaryngologist derefter afløb den akkumulerede væske fra mellemøret og indsætter PE rør . Den otolaryngologist vil planlægge en opfølgende besøg for at sikre rørene fungerer , og at snittet er helet ordentligt .

Septoplasty


En septoplasty korrigerer fejl af septum-det væv , der deler næsehulen . En septoplasty kan justere en afbøjet septum , som forringer vejrtrækning og kan reparere huller i membranen på grund af langvarig brug af narkotika. Under proceduren gør otolaryngologist et snit i siden af næsen , løfter den underliggende slimhinde , så punktafgifter overskydende ben og brusk og udfører alle andre nødvendige rekonstruktive arbejde .

thyroidektomi

Skjoldbruskkirtlen bistår i reguleringen den menneskelige krops stofskifte . Men hvis det er overaktive , kræft eller er blevet stedet for en cyste , en thyroidektomi er nødvendig . Den otolaryngologist gør et snit på halsen , lige over skjoldbruskkirtlen , og afgiftsstigninger nogle eller alle af skjoldbruskkirtlen . I nogle tilfælde er det nødvendigt at placere et kateter i patientens hals efter proceduren for 1-2 dage til at dræne akkumulerede væske .

Tonsillektomi

Tonsillectomies oftest udført på patienter med historier af kronisk halsbetændelse . Den otolaryngologist punktafgifter tonsiller , cauterizes udvindingsstedet med en elektrisk ætsende enhed , så fjerner dem gennem patientens mund . Et kirurgisk stål skalpel bruges oftest til ekscision , selvom nyere instrumenter der anvendes i nogle faciliteter, herunder harmoniske skalpeller , der bruger ultralyd til at samtidig skære væk og ætse tonsiller , og kuldioxid laser skalpeller at fordampe mandler.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------