Position: hotel888 > kræft >

risiko for coseal fugemasse

   CoSeal er en helt syntetisk polymer , der anvendes af kirurger til at reparere områder potentielle lækager i karsystemet . CoSeal bruger to syntetiske polyethylenglycoler ( PEGS ) , at når først blandet , kan anvendes direkte til tissue overflader eller anvendes til at forsegle sutur linjer eller syntetisk podning. Fugemassen virker ved binding med proteiner i en patientens væv . Polymeren forbliver fleksibel og er resorberet af kroppen i omkring fire uger, efter CoSeal producenten , Baxter .

hjertetamponade


CoSeal ifølge Baxter 's produkt information , kan svulme op til fire gange den oprindelige størrelse . En undersøgelse foretaget af den europæiske sammenslutning af Cardio-Thorax kirurgisk mellem februar 2005 og september 2007, fandt , at patienter , der fik for stor en dosis af CoSeal præsenteret hjertetamponade , eller kompression af hjertet .

Superior Vena Cava Okklusion


Det overordnede vena cava er en af to vigtigste vener , der returnerer blod fra kroppen til hjertet . Den Europæiske Sammenslutning af Cardio-Thorax kirurgisk undersøgelse viste, at okklusion , eller obstruktion , i denne vene opstod som en direkte følge af CoSeal brug i en af de 76 sporet patienter .

Cardiac Fibrillation


Den europæiske sammenslutning af Cardio-Thorax kirurgisk undersøgelsen også rapporteret om ét tilfælde af hjerte- hjerteflimmer eller uregelmæssig hjerterytme , der syntes at være direkte relateret til brugen af CoSeal .

mulige negative virkninger

Andre negative virkninger , når dokumenteret i den europæiske sammenslutning af Cardio-Thorax kirurgisk undersøgelse som værende "mulige beslægtede " til brugen af CoSeal . Disse virkninger omfattede perikardieekssudat , eller overskydende væske omkring hjertet , og mediastinitis eller irritation af området mellem lungerne .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------