Position: hotel888 > kræft >

robot kirurgi & hysterektomier

   En hysterektomi er kirurgisk fjernelse af hele eller dele af livmoderen . Metoder til operation , hvorved en hysterektomi kan udføres , er åben kirurgi , laparoskopisk kirurgi og robot kirurgi

Robotic Kirurgi


I robot hysterektomi kirurgi , en kirurg bruger en fjernbetjening til at manøvrere robot instrumenter indsættes i en patients mave . Mens du ser det operativsystem område på en videoskærm , bruger kirurgen robot instrumenter til at fjerne patientens livmoderen , ifølge Mayo Clinic .

Fordele


Robotic kirurgi kan tilbyde hysterektomi patienter nogle fordele i forhold til andre typer kirurgi , såsom en række små snit i stedet for en meget stor én. Der er mindre ardannelse involveret, og patienter ofte er i stand til at vende tilbage til normale aktiviteter tidligere , ifølge UC San Diego Health Systems .

Overvejelser


Selv om antallet af steder, hvor robot- hysterektomier udføres vokser gradvist , er proceduren ikke tilgængelig på alle hospitaler og medicinske centre . Hvis robot operation er metoden for hysterektomi , du vælger , en henvisning fra din læge til et sted , hvor den procedure, der udbydes , kan være nødvendig .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------