Position: hotel888 > kræft >

sygepleje karriere i camouflage terapi

  

Du skal bruge:
Tætning plastikfolie

Camouflage terapi blev udviklet til behandling af alvorligt forbrændt piloter involveret i krige , men behandlingen har udviklet sig til at levere behandling for en række hudsygdomme . Terapi er nyttigt i at dække ar fra brandsår , operationsstuer og kvæstelser i ansigtet , og det giver psykologiske og fysiologiske fordele for patienterne . Dermatologi sygeplejersker er særligt velegnede til camouflage karriere , fordi de har et indgående kendskab til den medicinske videnskab i huden og dens struktur , funktioner og helingsprocessen.

Brænd Patient Recovery Sygeplejerske


Klinisk uddannelse giver sygeplejersker med viden om medicin , betingelser og hud celle reparation processer for at hjælpe dem med omsorg for en patients fysiologiske og fysiske behov . Sygeplejersker bruge deres kliniske færdigheder til at hjælpe brænde patienter tilbagesøge traumatiske forbrændinger , operationer og behandlinger og tilbyde hjælp med kosmetiske camouflage behandlinger og applikationer . Sygeplejersker hjælpe vansirede patienter forbedre deres fysiske fremtoning og lære dem at anvende produkter, der camouflage ar , at samtidig med at træne dem bruger hud-healing medicin .

Camouflage Terapeut


Sygeplejersker give patienter med følelsesmæssig støtte og lære dem at anvende camouflage og kosmetik gang sår fra skade , sygdom eller operation er helt helbredt . Sygeplejersker er ikke frastødes af sår eller vansiring , og det gør dem kvalificeret og effektiv camouflage terapeuter . Sygeplejersker har kendskab til psykologi forbundet med vansiring og de kan vurdere , håndtere og levere behandling for patientens fysiologiske og følelsesmæssige behov .

Camouflage Terapi Forsker


Sygeplejersker har den kliniske ekspertise og uddannelse for at støtte camouflage forskning og hjælpe forskerne udvikle nye camouflage produkter . De arbejder sammen med forskere at udvikle nye produkter , teknikker og procedurer som giver hudpleje løsninger og hjælpe med at forbedre patienternes selvværd og følelsesmæssige sundhed .

Camouflage Cosmetologist

En camouflage kosmetolog hjælper mennesker , der er utilfredse med deres personlige egenskaber og udseende . En sygeplejerske unikke forståelse af hudceller reparation kan medvirke til at skabe kosmetiske løsninger til at skjule ar , tatoveringer , modermærker , hud misfarvning og andre hud mangler . Sygeplejersker optage deres kliniske færdigheder med vurdering af forskellige kosmetiske produkter og applikationer til at løse hudpleje bekymringer . De normalt gennemføre en kosmetologi program i tillæg til sygeplejeskole at fremme deres færdigheder og viden om kosmetisk brug .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------