Position: hotel888 > kræft >

typer af fedt i såret

   At kende og identificere de forskellige fedtstoffer til stede i et sår , især en, der kræver operation , er ofte nyttig for at sikre, at det behandles ordentligt og sikkert fra infektion . Ikke alle sår indeholder fedt , da fedt er fundet på en bestemt dybde under huden . Sår , der udviser synlige fedt er dybere end dem , der ikke gør.

Medicinsk Definition


Adipose er det videnskabelige udtryk , der refererer til væv i kroppen hovedsagelig består af af fedtceller . Disse fedtceller er også almindeligt beskrevet ved deres fysiske fremtoning som hvide eller gule fedt .

sårtyper


Den dybde et sår kan klassificeres i henhold til de tre vigtigste lag , der gør huden op . Fedt findes i tredje og dybeste niveau .1) Epidermis er den yderste lag af huden , som består af forskellige typer af celler , men indeholder ingen blodkar . Et sår på dette niveau er klassificeret som " overfladisk "og kan helbrede sig selv .2) Den dermis findes under epidermis og består af bindevæv , blod kapillærer , lymfekar og nerver . Et sår , der når eller skader den dermale lag er klassificeret som " delvis tykkelse " og kan efterlade et ar efter helbredelse.3) hypodermis er en fundet under dermis og består af blodkar , nerver , og bindevæv dannet af fedtkugler ( dvs. fedt ) . Et sår , der trænger dette lag er klassificeret som " fuld tykkelse " og kan identificeres ved en måbe af glinsende hvide eller gule fedt . En fuld tykkelse sår indebærer risiko for muskel -eller nerveskade og kræver særbehandling .

Fuld Tykkelse sårbehandling


Ifølge Medical Education afdelingen for Brookside Press , tilstedeværelsen af hvide eller gule fedt i en fuld tykkelse klippe eller brænde er en indikation af nærliggende nerve strukturer , der er stærkt polstret . Ved behandling af såret og klippet døde muskel eller fremmedlegemer , bør fedt være alene , så for at minimere risikoen for at beskadige en nerve .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------