Position: hotel888 > kræft >

typer af nasale benskinner

   Nasal benskinner kontrollere blødning ved immobilisere knogler og væv i næsen . De forhindrer også intranasal sammenvoksninger , hvor arvæv fra næsen kirurgi kan blokere næsehulen . Næsen benskinner kan være nødvendig efter plastikkirurgi ( næsekorrektion ) eller til at reparere en skade ødelagt eller medfødt afbøjet ( misvisende ) septum . Septum er en tynd knogle i ryggen af næsen er ansvarlig for at adskille næse . Enten eksterne eller interne skinner kan anvendes af læger .

Plastic


Eksterne plast nasal benskinner forårsage færre irritationer til en patient end interne skinner , selv om disse spalter fylder mere end silicium skær . Disse benskinner brug termoplast , som er dækket i blødt skum . Plastic benskinner er tilskaaret at matche næseborene af patienten . Disse benskinner har en selvklæbende bagside , så skinne kan fjernes for midlertidig lindring , mens patientens næse er healing .

Aluminum


Eksterne aluminium nasal benskinner har en indre kerne af aluminium , som er belagt med et blødt skum , der dækker . I modsætning til plast eller skum skinner , er det kun aluminium skinner komme i et par standard størrelser . Disse benskinner kan fjernes til midlertidig komfort af en patient , og holde sig til næsen via klæbestoffer på vingerne af skinne . Aluminum benskinner give øget beskyttelse for nylig repareret nasal knogler og væv , på grund af den hårde egenskaber af aluminium metal .

Kirurgisk


Under operationen vil lægerne ofte brug midlertidig plastic skinner for at reducere blødning i næsen . Disse benskinner er lavet af blødt silikone for at holde den nasale passager åbne , mens kirurgen er i drift. Den lille sammenpresning af kirurgiske næse skinne vil forhindre blodet i at hindre luftens frie passage af patienten . Når du er færdig med en operation , vil en kirurg fjerner benskinner og bruge sutur ( sting ) til at holde strukturen i næsen på plads . Midlertidig kirurgiske benskinner er mest almindeligt anvendte i åbne næsekorrektion kirurgi , hvor eksterne indsnit skabe mere blødning , men giver lettere adgang for kirurgen .

Silicon

Ifølge Royal National Throat næse og øre Hospital i London , UK , silicium er den mest almindelige anvendte materiale til nasal benskinner . Efter at lægerne er færdig med at reparere en næse , kan de indsætte silicium benskinner i begge næsebor . Disse er normalt kortsigtede benskinner , som kun holdes i den nasale passager for omkring en uge . For mindre operationer , kan lægerne vælge ikke at bruge en skinne på alle . Det vigtigste formål med silicium skinne er at forhindre septum og indersiden af en næsebor fra fusing sammen . Desuden giver silicium benskinner en vis støtte til næsen , mens det heler . Læger normalt tillægger silicium ved hjælp af tynde strimler af tape og et enkelt sting . Silicium benskinner normalt har en lille perforeret hul på at yde supplerende luftstrømmen en healing patient .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------