Position: hotel888 > kræft >

væsentlige kilder til kollagen

   Kollagen er et naturligt forekommende stof i kroppen . Det er en fiber protein og udgør 70 procent af bindevæv af mennesker og dyr . Kollagen giver strukturel støtte til knogler , hud , sener , ledbånd og blodkar . Tre vigtigste kilder til kollagen kvæg ( køer ) , svin ( svin ) og marine fisk .

bovint kollagen


Bovin kollagen er udvundet fra ko skind . Det er da steriliseret , renset og gjort til en flydende form til kosmetisk brug . Denne form for kollagen primært benyttes som en hud fyldstof og augmenter . FDA godkendt bovint kollagen til anvendelse i kosmetiske operationer i 1982 som en mindre invasiv måde at behandle hud mangler . Bovint kollagen , som alle kollagen , bryder op naturligt i kroppen , så virkningerne af kollagen normalt vare i kun seks måneder til et år . Længden protein tager at nedbryde afhænger til dels af den anvendte type af kollagen . Zyderm I og II anvendes hovedsageligt til at behandle overfladen ar , mens Zyplast bruges til længere og dybere injektioner . De største risici forbundet med bovin kollagen brug er allergiske reaktioner og eventuelle bindevæv , såsom gigt og lupus .

Svin Kollagen


Svin kollagen , afsmeltet fra huden væv af svin , der almindeligvis anvendes til kollagen substitutionsterapi . Svin holdes i et tæt besætninger, og som overvåges nøje for at sikre, at enhver kollagen fremstillet er patogen fri . Krav til en tæt besætning betyder, at der ingen tilfælde af specifikke patogener . Dyrene er fuldt dokumenteret fodring historier , som ikke omfatter nogen proteiner fra animalske biprodukter , og veterinære overvågning . Alle dyr i besætningen overvåges og kan spores . Nye dyr føres ind i besætningen , hvis det kan bevises, at de er fra besætninger med samme SPF status . Når den kollagen er blevet gjort , er det indsprøjtes i mennesker lige under overfladen for at glatte rynker .

Marine Collagen


Marine collagen stammer fra kold saltvandsfisk og marine alger . I modsætning til andre typer af kollagen , er marine kollagen, der ikke injiceres , men er i stedet tages som et supplement eller som et aktuelt fløde . Det efterfylder og fremmer kollagen produktionen i kroppen frem for at erstatte fraværende kollagen . En type af marine collagen hedder hydrolyseret kollagen er gavnligt at opretholde knogler og led sundhed hos ældre . Det kan også hjælpe med at forhindre knogleskørhed og slidgigt . Marine kollagen beriger næringsindholdet i mejeri- baserede fødevarer samt supper , cookies , pasta og brød . Da plastikkirurgi ikke er en mulighed med denne type af kollagen , har kosmetisk selskaber som Olay , Loreal og Eleris begyndt at producere forskellige cremer og kapsler , der indeholder marine collagen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------