Position: hotel888 > kræft >

Hvilken form for støtte beklædningsgenstande kan jeg bære efter fedtsugning ?

   American Society for Aesthetic Plastic Surgery , at fedtsugning tjener til at reducere fedt i områder af kroppen, hvor kost og motion er i stand til at minimere ophobning og udvidelse af fedtceller . En bred vifte af støtte beklædningsgenstande eksisterer for at hjælpe helbrede forskellige dele af kroppen , der har gennemgået fedtsugning operation

Betydning


Efter fedtsugning operation , huden i det angrebne område bliver løst , hvilket kræver elastisk kompression beklaedningsgenstande til at støtte og holde huden stramt mod kroppen . Disse beklædningsgenstande også fremskynde inddrivelsen ved at forbedre blodcirkulationen og tvinger kropsvæsker tilbage i dybe væv for at minimere hævelser , mens leverer frisk ilt og næringsstoffer til det beskadigede område .

Tidsramme


hvor lang tid , at de fleste patienter vil behovet at bruge disse stykker er afhængig af den del af kroppen , der har gennemgået proceduren . " Du vil have en trykluftmanchetten til at bære over de behandlede områder. I de fleste tilfælde skal du bære dette tøj for omkring seks uger , " hedder det på hjemmesiden af Dr. Carmen Kavali , en Atlanta plastikkirurg . Den støtte tøjet passer under normale tøj .

Typer


Fuld krop beklædningsgenstande støtte mellemste og nedre dele af kroppen , som ofte dækker ryggen og maven , samtidig med at nå hele vejen til brysterne . Specifikke modeller er også tilgængelige for ryggen , lår , knæ , arme , skuldre , nakke , ansigt og kalve , med underlivsbandager tøj anvendes typisk efter abdominal fedtsugning . Mænd , der gennemgår abdominal fedtsugning kan ønske at bære en pungen støtte beklædningsgenstand på grund af den tendens til hævelse drages til det genitale område .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------