Position: hotel888 > kræft >

Hvordan finder jeg en kirurg , der ikke mavens hiatal hernia ?

  Gastric hiatal hernia er en procedure for at korrigere en svaghed i mellemgulvet . Som patient vil du være under fuld narkose . Kirurgen vil gøre et snit i maven , og stram åbning af mellemgulvet . For nogle patienter kan denne operation gøres med en laparoskop . Denne operation er typisk udføres for at hjælpe med at lindre svær syre refluks , skader på spiserøret på grund af refluks og aspiration af gastrisk væske . Det er en ret almindelig operation typisk udføres af en generel kirurg . Når de søger efter en kirurg for at udføre din operation , skal du sørge for at han eller hun har en medicinsk licens og er certificeret bord . Skønsmæssigt 50 til 60 procent af læger ansigt uredelighed retssager mindst én gang i deres karriere , efter MDNationwide . Tag din tid og forskning for at se, om kirurgen har nogen indspillet disciplinære foranstaltninger
1 .
Brug internettet til at sammenligne og søge forskellige kirurger i dit område . MDNationwide og lignende tjenester vil opkræve et gebyr for en fuld baggrundsrapport , men oplysningerne er typisk omfattende . Forvente resultater på lægens uddannelse , priser , uddannelse , eventuelle vildledende historie , licens status og pap-certificering status .
2 .
Tal med dit helbred forsikringsselskab. Nogle forsikringsselskaber har netværk , der kunne gøre en operation mindre dyrt for dig hvis du vælger en kirurg inden for et netværk .

3 .
Kontakt din tilstand medicinske bord. Du finder begrænsede oplysninger om læger , så du kan vælge at gøre yderligere forskning . Hver stat har typisk sin egen hjemmeside med oplysninger om en kirurg undersøgelse .
4 .
Kontakt American Board of Medical Specialties ( ABMS ) , ved at ringe eller besøge hjemmesiden , abms. org . Det ABMS er en nonprofit organisation , der består af 24 medicinske speciale bestyrelser .
5 .

Interview forskellige kirurger . Spørg potentielle kirurger om kirurgi , nyttiggørelse tid , omkostninger , hjemmepleje og meget mere. Kirurgen bør besvare dine spørgsmål klart og uden pres . Han bør også informere dig om risikoen for kirurgi . Hiatal hernia er typisk sikker og effektiv operation, men det gør bære visse risici . Vælg en kirurg , der kun opererer i akkrediterede medicinske faciliteter . Vær ikke bange for at få en second opinion .

gode råd og advarsler


 • Mere end tre fejlbehandling domme om en kirurg 's resultater er normalt ikke et godt tegn , ifølge til handicappede World hjemmeside . Spørg potentielle kirurger , hvis de opfylder efteruddannelse på lægeområdet krav . Tal med andre patienter om kirurgen , og hvad de syntes om deres erfaringer . En praktiserende læge kan være i stand til at henvise dig til en generel kirurg til at give dig et udgangspunkt .
 • Internettet er fuld af kilder , der hævder at have detaljerede oplysninger , men nogle gør ikke . Tag din tid og forskning , hvordan troværdig virksomheden er , der giver generelle oplysninger om kirurger . Ifølge den amerikanske bestyrelse Medical Specialties , skal du være mistænksomme over for hjemmesider med information om sund levevis ud over varer til salg . Oplysninger på internettet , især websteder baseret uden for USA , manglende regulering .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------