Position: hotel888 > kræft >

Hvordan finder jeg en plastik kirurg i USA ?

  Hængende øjenlåg , en skæv næse eller slappe hud er blot nogle af grundene til folk overveje at have plastikkirurgi . I 202C 12. 500 tusind mennesker i USA havde en kosmetisk procedure udført af en plastikkirurg certificeret af American Board of Medical Specialties . ( . Se henvisning 2) Hvis du gerne vil have plastikkirurgi , finde en læge med den rette uddannelse og legitimationsoplysninger for sikkert at udføre proceduren

Du skal bruge: .
Computer
Telefonen.

undersøge mulighederne


1 .

Søg hjemmesider i American Society of Plastic Surgeons ( ASPS ) og American Society for Aesthetic Plastic Surgery ( ASAPS ) . Hver hjemmeside har en side , der forklarer de forskellige plastikkirurgi procedurer , der udføres af kirurger i USA . ( Se Referencer 3 og 4 ).
2 .
Klik på " Find en ASPS medlem Feltlægen " knappen på forsiden af ASPS hjemmeside . På ASAPS forsiden , skal du klikke på "Find en plastikkirurg " linket øverst på siden .
3 .
Indtast dit postnummer eller den by, du bor i at finde den plastiske kirurger i dit område . Du kan vælge at indtaste navnet på en læge for at finde ud af , om han hører til enten samfundet .

4 .
Klik på hver enkelt læge på listen for at lære , hvilke procedurer , de tilbyder . Vælg de læger , der udfører de procedurer, du er interesseret i at have . Adgang til nogle af lægernes hjemmesider fra ASAPS side eller gøre en søgning på internettet på deres navn for at finde deres hjemmeside . Gå til hjemmesider og læse lægernes profiler og analysere før og efter billeder af operationer udført af dem i fortiden .
5 .
Ring din tilstand medicinske bestyrelser kontor for at kontrollere lægens legitimationsoplysninger, og undersøge eksistensen af verserende uregelmæssigheder domme og tidligere disciplinære tiltag mod den læge ( r ) .

vælge en læge1 .
Ring og planlægge en høring aftale med nogen af de læger , du gerne vil vide mere om baseret på dine undersøgelsen .
2 .
Spørg om hver enkelt læge har lægelig uddannelse , bord certificeringer og hvor mange særlige typer af operationer , han /hun har udført . Spørg, hvis og når de har hospitalet privilegier til at udføre netop din procedure . Bekræfte oplysningerne om opfølgende behandling , og fastslå, hvilke vil ske , hvis du har brug for kirurgisk revision .
3 .
Vælg den læge du føler har den bedste erfaring til at varetage din procedure .

gode råd og advarsler


 • ASPS og ASAPS ikke giver medlemskab af bestyrelsen , men de gør det fastsat, at læger komplet videreuddannelse timer årligt . Vel vidende, at din læge tilhører en af disse samfund sikrer dig , at han holder op med nye procedurer , teknikker og sikkerhedsforanstaltninger . ( Se reference 1 ).
 • Må ikke vælge en læge er baseret på det faktum , at han /hun hævder bord certificering . Find ud af , om certificering har at gøre med plastikkirurgi . Den amerikanske bestyrelse Plastic Surgery ( animalske biprodukter ) , den amerikanske bestyrelse Facial Plastic og rekonstruktionskirurgi ( ABFPRS ) og den amerikanske bestyrelse Hals-og ørelæge ( ABO ) er de tre relevante bestyrelser for plastikkirurger i USA . ( Se reference 1 ). Du kan finde ud af, hvilke certificeringer en læge har på hjemmesiden for den amerikanske bestyrelse af medicinske specialer ( ABMS ) .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------