Position: hotel888 > kræft >

Hvordan kan jeg remodel et hus for at gøre det tilgængeligt efter hofte udskiftning kirurgi ?

   Som folk bliver ældre , kropsdele ofte nødt til at satse udskiftet . Mere end 168. 000 mennesker får en ny hofte hvert år . Hofteledsalloplastik kan efterlade en person i en kørestol eller ude af stand til at få omkring deres hjem for et stykke tid . Tilpasninger af hjem er nødvendige i denne situation . Ændringer af et hjem kan hjælpe patienten blive mere uafhængige. Det kan være lidt overvældende at ombygge et hus til et sådant formål . Mange af ændringerne er imidlertid billig og nem at installere

Du skal bruge: .
Rampe .
Sikkerhed grab bar .
Gelændere .
Assistent gelænder .

Sikkerhed tæpper eller måtter .


1 .
Installer en rampe ved indgangen tættest på patientens transport køretøj . Hvis du har trin , der fører til din hoveddør , skal du bruge en rampe for at gøre indgangen tilgængelig for en kørestol eller en rollator . Rampen skal være omkring fem meter bred for at sikre, at der er plads til rollator eller kørestol .
2 .

Konvertere en lavere værelse i et soveværelse . Hvis du har en to -etages hjem , og alle værelser er ovenpå , omdanne en nedenunder værelse i et soveværelse .
3 .
Flyt eventuelle hindringer eller møbler rundt for at gøre plads til en kørestol at komme igennem . Hvis dit hjem er rodet med møbler , eller har du en masse forhindringer som kæledyr legetøj , sørg for de er flyttet ud af vejen . Kørestole typisk brug for en 60- tommer cirkel til at vende rundt . Tæpper bør fjernes , da de kan være en farlig hindring for en person med en rollator .
4 .
Sikkerhed medicinsk udstyr er nødvendigt for badeværelset . Et sikkerhed bar bør installeres i brusebadet eller badekarret for at gøre det lettere at komme ind og ud . Assistent gelændere skal placeres ved siden af toilettet . Disse gelaender vil hjælpe den person, som de sidder ned , og når de står op . Et brusebad sæde tillader den person, der har haft en hofte til at sidde ned , mens brusebad . Et brusebad sæde vil sikre , at den pågældende ikke glide og falde .

5 .
En assistent gelænder skal installeres på patientens seng . Dette tog vil gøre det lettere at stå op eller overførsel til en kørestol , når de nødt til at komme op .
6 .
Installer slidbane materiale til trapper . Trapper, der er en træde på dem vil være lettere for den person at komme op og ned ad trapper , hvis de absolut skal bruge dem .
7 .
Læg tæpper omkring dræn og badekar . Disse er de eneste områder, hvor tæpper skal være. Klinkegulv bliver meget glat i våd tilstand og kan være en fare for en person , der har lige haft en hofte . Tæpper bør have en gummi eller andet skridsikker underlag for at forhindre glidende .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------