Position: hotel888 > kræft >

Hvordan kan jeg vide, hvilken type skruer blev brugt i min operation ?

   Medicinsk skruer bruges til at reparere en bred vifte af knoglebrud og knoglebrud . Du måske ønsker at vide , hvad slags skruer blev brugt i din operation ud af simple nysgerrighed , eller måske du har hørt eller læst en nyhed om et mærke af kirurgisk skruer erindres af sikkerhedsmæssige årsager . Du har et par muligheder for at finde ud af , hvilke typer af kirurgiske skruer blev brugt
1
Forskning anvendte skruer i din operation på grundlag af typen af kirurgi , du havde . Herbert skruer , for eksempel anvendes, er for at påvise brud af små knogler som carpals . Dynamiske hip skruer bruges til at reparere en beskadiget hofte , og Acutrak skruer vil ordne brækket håndled .
2 .
Find navnet på den læge, der udførte din operation ved at konsultere din medicinske journaler . Hvis du ikke kan finde disse oplysninger , så ring til sygehusets medicinske journaler afdeling og spørg dem , som lægen har din procedure . De kan bede dig om at sætte din anmodning skriftligt .

3 .
Kontakt lægens kontor for at spørge, hvad slags skruer blev brugt i din operation . Alternativt , se om lægen eller klinikker har en hjemmeside , der viser lægens e-mail- adresse , og send dit spørgsmål via e-mail .
4 .
Hvis din læge er på ferie , pensionister eller på anden måde tilgængelig, og registreringer af din virksomhed ikke kan findes i hans kontor , skal du kontakte den medicinske faciliteter journaler afdeling og bede dem om at forske i oplysninger om din procedure for at finde ud af , hvad skruer blev brugt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------