Position: hotel888 > kræft >

Navnene på de forskellige typer af aborter

   Abort er en meget diskuteret emne , som der er tilhængere og modstandere . Dog er abort ikke kun anvendes, hvis et foster er uønsket . En abort kan være nødvendigt at fjerne et foster , hvis det udgør en fare for moderen eller hvis det ikke længere er levende . Flere typer af aborter er mulige , afhængigt af trimester .

medicinsk abort


En medicinsk abort er en abort , der kan udføres ved hjælp af medicin i stedet for kirurgi . Denne procedure kan kun gøres i løbet af de første ni uger af graviditeten . Den gravide kvinde tager en pille under hendes første læge besøg , som blokerer for progesteron i kroppen , hvilket er en afgørende hormon for graviditet . Den manglende progesteron vil gøre livmoderen foring tynd. Under sit andet besøg , skal kvinden til at tage en anden type medicin, der får hendes livmoder til at optage og ekskludere væv . Den tredje og sidste besøg hos lægen , er at se, om medicinen har virket og vævet i livmoderen har tømt ordentligt . Lys blødning er almindelig under denne type abort .

Suge Indsugning


suge aspiration er den mest almindeligt anvendte metode til abort og er normalt kun anvendes i de første 12 uger af graviditeten . Denne procedure indebærer at give kvinden anæstesi , efterfulgt af dilating hende livmoderhalsen . En hule rør er sat ind i livmoderen , som er forbundet til et vakuum stærkere end den gennemsnitlige husholdning vakuum . Fosteret og omkringliggende moderkage suges ud af kvinden og kasseres.

D E ( dilatation og evakuering)


D E metode til abort bliver brugt på kvinder, som endnu ikke har nået 18-ugers -mærket af graviditeten . D E -metoden er mest almindeligt brugte , når fosteret er fjernet af helbredsmæssige grunde, ofte efter en abort . Kvindens livmoderhals skal udspilede , så de instrumenter, der kan passe ind i livmoderen . Den læge udfører abort vil skrabe slimhinden i livmoderen til at fjerne væv i livmoderen . Vævet er derefter fjernes fra livmoderen gennem livmoderhalsen med en lille sugeanordning .

Induktion Abort

Inducing en abort sker ved hjælp af en saltopløsning . Denne abort er til rådighed for dem, der har bestået 16-ugers mærke af graviditeten . Lægen vil indsætte en lang kanyle ind i moderens mave og ind i fosterhinden , og injicerer en stærk saltvand løsning . Denne procedure tager et par timer . Efter at fosteret er gået , vil arbejdskraft begynder normalt at levere fosteret . Kvinden er ofte givet smertestillende medicin og støttende medicin for at hjælpe slappe af livmoderhalsen under proceduren .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------